ΠΑΟΚ

Ίβιτς σε παίκτες: "Μη χάσουμε τη συγκέντρωση"

Ίβιτς σε παίκτες: "Μη χάσουμε τη συγκέντρωση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για τη νίκη με τον Παναιτωλικό και έδωσε τo σύνθημα για τη συνέχεια. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε μια νέα φάση, ανασύνταξης θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κανείς, έχοντας πλέον στον πάγκο του τον Βλάνταν Ίβιτς αντί του Ίγκορ Τούντορ.

Το πρώτο δείγμα γραφής κόντρα στον Παναιτωλικό (3-0), τόσο για την ομάδα, όσο και για τον Σέρβο τεχνικό, ήταν κάτι παραπάνω από καλό (κάνοντας τη σύγκριση με την εικόνα του ΠΑΟΚ μια εβδομάδα πριν στην Κομοτηνή) και το ζητούμενο πλέον είναι η ανάλογη συνέχεια.

Αυτό επισήμανε και ο 39χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης στη Νέα Μεσημβρία, μιλώντας στους παίκτες του. "Κάνατε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ακολουθήσατε όσα είχαμε πει πριν την έναρξή του.

Δεν πρέπει, όμως, να μείνουμε εδώ. Σημασία έχει να μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Να εμφανιστούμε με την ίδια νοοτροπία και στο επόμενο ματς με την Καλλονή" ,ήταν τα λόγια του Σέρβου τεχνικού.

Τσίμιροτ, ο... καλύτερος του Φλεβάρη

Επιβράβευση για τον Γκόικο Τσίμιροτ... Ο τελευταίος αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ για τον μήνα Φλεβάρη. Η ΠΑΕ μεταξύ άλλων αναφέρει: " Τον Φεβρουάριο ο Γκόικο Τσίμιροτ ήταν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σε απόδοση και σημείο αναφοράς στη μεσαία γραμμή με πολύ καλή απόδοση στα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, όπου, μάλιστα, σκόραρε κι ένα υπέροχο γκολ.

Στην ψηφοφορία για τον 11888 MVP παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό σάρωσε στις προτιμήσεις των φίλων του paokfc.gr συγκεντρώνοντας το 68,24% αφήνοντας πίσω τον Δημήτρη Πέλκα που στο εν λόγω διάστημα πέτυχε δύο τέρματα και τον μαχητή Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος με το πάθος του και την συνέπειά του βοήθησε πολύ την ομάδα".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ