ΠΑΟΚ

Ίβιτς σε παίκτες: "Άλλος Παναθηναϊκός κατά 10/11"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Ιβιτς έχει καταστρώσει τα αγωνιστικά πλάνα του για τον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και πλέον έχει ρίξει το βάρος στην ψυχολογική προετοιμασία των παικτών του.

Δεν χρειαζόταν να σκεφτεί πολύ το αγωνιστικό πλάνο του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Βλάνταν Ίβιτς. Πριν ακόμη διεξαχθεί το παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τούμπα και γνωρίζοντας το ολικό rotation που θα επιχειρούσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, είχε κάνει τις επιλογές του για το ποιοι παίκτες θα μοιραστούν τον χρόνο συμμετοχής στα δύο παιχνίδια.

Τον έβαλαν σε εξτρά προβληματισμό με την εξαιρετική απόδοση τους την Κυριακή, μόνο, ο Πέντρο Ενρίκε και ο Αμρ Ουάρντα και μένει να φανεί αν αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διαφοροποιήσεις της τελευταίας στιγμής.

Την τελευταία δοκιμή ενδεκάδας την καταγράψαμε από την Τρίτη (11/4), ωστόσο η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς της Λεωφόρου έχει και ένα ακόμη επίπεδο, το ψυχολογικό.

Ο 40χρονος κόουτς της ομάδας προσπάθησε τα δυο τελευταία 24ωρα να περάσει στους παίκτες του το μήνυμα ότι είναι ο Παναθηναϊκός που θα βρουν μπροστά τους το απόγευμα θα είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με αυτή που αντιμετώπισαν πριν τρεις μέρες.

«Δεν έχει καμία σχέση το ματς που δίνουμε για το Κύπελλο με αυτό που παίξαμε στην Τούμπα. Θα είναι εντελώς διαφορετικό. Ο αντίπαλος θα παραταχθεί με ενδεκάδα αλλαγμένη κατά 10/11 και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες που θα προκύψουν στην διάρκεια του αγώνα», τόνισε μεταξύ άλλων στην τελευταία ομιλία του πριν την αναχώρηση για την Αθήνα.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει και επιμέρους τετ-α-τετ με παίκτες, εξηγώντας στον καθένα λεπτομέρειες πάνω στον ρόλο του και περιμένει να τα δει να γίνονται πράξη το απόγευμα στη Λεωφόρο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ