ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Πιστεύουμε ότι μπορούμε στην Τούμπα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ίβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Ίβιτς υποστήριξε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ότι και αυτός και οι παίκτες του πιστεύουν στην ανατροπή ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας. Ο λόγος που δεν χρησιμοποίησε από την αρχή τον Τσίμιροτ και για τις ήττες στην Αθήνα.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα (0-2) από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αν και ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου εξέφρασε την πίστη του ότι μπορεί να έρθει η ανατροπή στη ρεβάνς της Τούμπας και κατά συνέπεια η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Διαβάστε όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για το τι προκάλεσε το 2-0:

"Από την αρχή του αγώνα δεν έχουμε πάρει τη μπάλα στα πόδια μας, δεν έχουμε προσπαθήσει να παίξουμε όπως ξέρουμε. Δε ξέρω το γιατί, διότι είναι έμπειροι παίκτες και έχουν παίξει τέτοια παιχνίδια. Δεν προσπαθήσαμε να βγάλουμε τη μπάλα μπροστα. Δεν είχαμε σωστές κινήσεις, δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, και αυτό συνεχιζόταν όσο περνούσε το παιχνίδι. Έχουμε και δεύτερο παιχνίδι, το περιμένω...".

Για τις εσωτερικές αλλαγές:

"Προσπάθησα με κάποιο τρόπο να αλλάξω πράγματα. προσπάθησα να βελτιώσω πράγματα. Στην διάρκεια του αγώνα αλλάξαμε και παίκτες. Εχουμε δυο καλές φάσεις αλλά δεν μας έφτανε αυτό".

Για τον Τσίμιροτ:

"Είχε ένα χτύπημα και δεν ήταν σε θέση να ξεκινήσει. Είδα στην τελευταία προπόνηση πως κουτσαίνει και γι' αυτό δεν ξεκίνησε".

Για την ρεβάνς:

"Σε ένα παιχνίδι 90-95 λεπτών, θα πρέπει να πάμε να κερδίσουμε και να σβήσουμε τα δυο γκολ που δεχθήκαμε εδώ. Μπορεί να βάλεις τέσσερα και πέντε, αλλά μπορεί και να δεχθείς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας".

Για τις εναέριες μονομαχίες:

"Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει καλά στημένα, και το 50-60% των αγώνων κρίνονται σε αυτά. Δεχθήκαμε ένα τέτοιο γκολ από το πουθενά, είναι θέμα έλλειψης συγκέντρωσης".

Για το αν έπαιξε ρόλο νίκη του πρωταθλήματος με 3-0:

"Όχι, δε το νομίζω. Το ξέραμε οτι θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι".

Για τη φάση που ο Μάτος ζητάει πέναλτι:

"Μου είπε ότι είναι πέναλτι. Δεν έχω δει την φάση. Αν είχε δει κάτι ο διαιτητής, θα το έδινε".

Για το αν ο ΠΑΟΚ, όντας το αουτσάιντερ, του δίνει κάτι:

"Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε, και το πιστεύουν και οι παίκτες. Σίγουρα το προβάδισμα το έχει ο Παναθηναϊκός, αλλά έχουμε και δεύτερο 90λεπτο, εκεί που θα δώσουμε όλοι ό,τι μπορούμε".

Για τα γεμίσματα του Γλύκου με τα πόδια:

"Ψάξαμε τους παίκτες που είναι μπροστά από την μεσαία γραμμή..."

Για τον εκνευρισμό των παικτών:

"Στην διάρκεια του αγώνα, όταν δεν βγαίνουν πράγματα στο παιχνίδι, υπάρχει εκνευρισμός, συμβαίνει αυτό".

Για τις ήττες σε όλα τα ντέρμπι στην Αθήνα:

"Πρέπει να το διορθώσουμε. Είναι κάτι αρνητικό. Σε κάποια από τα τέσσερα, δεν έπρεπε να χάσουμε. Και όταν είχα πει για το ότι δεν έχουμε παίξει με Θεσσαλονικιό διαιτητή στην Θεσσαλονίκη, δεν έκανα μομφή για την διαιτησία, απλώς αναρωτήθηκα. Στα εκτός έδρας ματς, όταν κάνεις φάση, πρέπει να σκοράρεις.

Σε άλλα ματς στην Αθήνα, είχαμε φάσεις, αλλά τις χάσαμε. Πρέπει αυτό να το διορθώσουμε. Άλλο το κύπελλο, άλλο το πρωτάθλημα, πρέπει να τα διαχωρίσουμε στο μυαλό μας. Στο πρωτάθλημα είμαστε στο -6 και αν ένα από τα παιχνίδια ήταν αλλιώς, θα ήμασταν εμείς εκεί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ