ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Παίξαμε σωστά για 90 λεπτά"

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ (27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΙΒΤΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ (27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΙΒΤΣ ICON

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, εξήρε την απόδοση των Μπίσεσβαρ, Κίτσιου και Κουλούρη στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, και αναφέρθηκε στα όσα είδε συνολικά από την ομάδα του αλλά και σε κάποιους παίκτες με μονωμένα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:
"Είμαι ικανοποιημένος διότι παίξαμε σωστά από το 1’ ως το 90’. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, όπως η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο οποίο δεν μπήκαμε όπως στο πρώτο μέρος. Σήμερα παίξαμε καλύτερα από τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν όλοι οτι υπήρχαν πολλά παιχνίδια στα οποία κάναμε πολλές ευκαιρίες και δεν βάζαμε γκολ.

Προτιμώ να κάνουμε λιγότερες ευκαιρίες και να είμαστε εύστοχοι, από το να δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. όχι οτι δεν μου αρέσει να κάνουμε πολλές ευκαιρίες, αλλά το ζητούμενο για μια ομάδα είναι η ευστοχία, η νίκη, οι τρεις βαθμοί".

Για τις αλλαγές στην 11άδα:
"Επέστρεψαν τρεις παίκτες που έλειψαν από το παιχνίδι με την Λάρισα. Έχουμε καλό ρόστερ, έχουμε πολλά παιδιά, και μπορούσε να τους χρησιμοποιήσουμε, περιμένοντας από εκείνους να ανταποκριθούν, όπως έγινε σήμερα με τον Κίτσιου, καθώς ξέρουν ότι θα τους χρειαστούμε όλους από τη στιγμή που έχουμε πολλά και σημαντικά παιχνίδια".

Για τον Μπίσεσβαρ:
"Είναι παίκτης που έχει επίπεδο. Ο Ντιέγκο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην θέση του. Κάθε παίκτης που αλλάζει πρωτάθλημα θέλει χρόνο για να βρει τα πατήματά του, να μάθει της ομάδα αλλά και να τον μάθει η ομάδα".

Για το γκολ του Κουλούρη:
"Είναι σημαντικό να σκοράρει ο επιθετικός. να είναι μέσα στις φάσεις, διότι όταν παίζεις σωστά, θα επιβραβευτείς".

Για την αφιέρωση στον Μυστακίδη:
"Τέτοιες κινήσεις δείχνουν υγεία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ