ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Ό,τι έκανε η ΑΕΚ, το έκανε από τα λάθη μας"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι αναφορές του Βλάνταν Ίβιτς στις στιγμές που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ΑΕΚ

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για την… καταστροφή των πλάνων του από το γκολ του Αραούχο στο 50’’ και σε όλα όσα έγιναν στη διάρκεια του αγώνα. Αναλυτικά, σημείωσε:

Για τις στιγμές αδράνειας του ΠΑΟΚ:
"Και τα τρία γκολ ήρθανε από τα λάθη τα δικά μας. Χάσαμε πολλές μπάλες, χάσαμε τη σσυγκέντρωσή μας. Όταν ξεκινάς ένα παιχνίδι δεχόμενος γκολ από το πρώτο ημίχρονο, χάνεις όλα τα σχέδιά σου. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κάναμε κάποιες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα… τυχαίο χέρι και ήρθε η δεύτερη κάρτα του Μαλεζά. Με δέκα παίκτες παίξαμε αρκετά καλά. Δεν είχαμε φάσεις που μας δυσκόλεψαν. Στο φινάλε, με την κούραση που είχαμε, δώσαμε δώρο στην ΑΕΚ να βάλει και το δεύτερο αλλά και το τρίτο γκολ…".

Για τον ΠΑΟΚ που έχει χάσει το “μομέντουμ”:
"Δεν μπορείς να κρατάς την φόρμα σου ασταμάτητα. Σίγουρα εμείς αυτό προσπαθούμε. Συμβαίνουν αυτά, υπάρχουνε περίοδοι που η ομάδα περνάει κάποιες δυσκολίες. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ό,τι έκανε η ΑΕΚ, το έκανε από τα λάθη μας. Εμείς κάναμε φάσεις με συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Κάποια φορές, αυτό δεν φτάνει, ενώ πληρώσαμε τις κακές μας στιγμές".

Για τον ΠΑΟΚ που μπήκε φοβισμένα:
"Ήταν μια κακή στιγμή… Μετά δείξαμε κάποια πράγματα, όπως και η ΑΕΚ από την πλευρά της. Αν βάζαμε γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους, θα ήταν άλλο παιχνίδι, όπως και αν μέναμε με 11 παίκτες, πάλι θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Είναι ευθύνη μας που δεν κάναμε κάτι παραπάνω".

Για τον Κάνιας και το αν θα μπορούσε να παίξει:
"Μπορούσε να βοηθήσει, και θα έπαιζε αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Όταν μείναμε με 10 παίκτες και με παίκτη λιγότερο, ψάχναμε να κάνουμε κάτι για να επιτεθούμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ