ΠΑΟΚ

Ιβιτς: "Νίκη και για το -5..."

Ιβιτς: "Νίκη και για το -5..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς εξήγησε στους παίκτες του το... έξτρα κίνητρο που υπάρχει για το τρίποντο στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ο αγώνας στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο "πλησιάζει" και ο Βλάνταν Ιβιτς μίλησε την Τετάρτη στους παίκτες του για τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα βάζοντάς τους έτσι στο πνεύμα του παιχνιδιού που "έρχεται".

Ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στην αφαίρεση των πέντε βαθμών που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό κάνοντας σαφές πως υπάρχει ένας έξτρα λόγος για "διπλό" στο παιχνίδι με τους "κυανέρυθρους".

" Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε για τα πλέι οφ. Μας έχουν αφαιρέσει πέντε βαθμούς και δεν έχουμε περιθώρια να μην νικήσουμε. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς", είπε μεταξύ άλλων ο Ιβιτς.

Επιστροφή Ροντρίγκες και... εξηγήσεις

Ο Γκάρι Ροντρίγκες επιστρέφει την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη μετά την κλήση του στο Πράσινο Ακρωτήρι για τα δύο ματς με το Μαρόκο (για την φάση των ομίλων των προκριματικών του Παναφρικανικού Κυπέλλου). Πάντως σε αυτά τα δύο παιχνίδια ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν ήταν ούτε στην 18αδα, άρα έχει ενδιαφέρον να εξηγηθεί από την πλευρά του παίκτη γιατί δεν έπαιξε με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ