ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Η κούραση επηρεάζει και το μυαλό"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, παραδέχθηκε ότι η κούραση παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτή τη φάση (playoffs) και παραδέχθηκε ότι κρατά μόνο τη νίκη από το ματς της Νέας Σμύρνης.

Ο Βλάνταν Ίβιτς έδειξε να έχει μείνει ικανοποιημένος κυρίως από το αποτέλεσμα, καθώς αυτό είναι που διατηρεί τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας. Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός:

Για το παιχνίδι: "Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Δεν ήταν για καμία από τις δυο ομάδες "εύκολο" το παιχνίδι. Δεν είχε μόνο ο Πανιώνιος προβλήματα αλλά και εμείς. Σίγουρα, εμείς έχουμε “μεγαλύτερο” ρόστερ. Έγινε ένα καλό παιχνίδι και είμαι ευχαριστημένος από το σκορ, που ήταν υπέρ μας.

Θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό διότι έγιναν φάσεις στο παιχνίδι. Πάντα μας απασχολεί θετικά όταν κάνουμε φάσεις και μας προβληματίζει όταν δεχόμαστε φάσεις. Τα περισσότερα παιχνίδια τα έχουμε τελειώσει με ένα γκολ υπέρ μας. Υπάρχει κούραση, αλλά ισχύει για όλους, και η κούραση επηρεάζει και το μυαλό. Σημασία έχει η νίκη. Αυτό θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια και μας ικανοποιεί όταν το καταφέρνουμε".

Για την χρησιμοποίηση του Πούγγουρα και την αντικατάστασή του: "Έχουμε τρεις αμυντικούς διαθέσιμους. Τον Αχιλλέα τον ξέρω καλά και είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει. Τελείωσε το ημίχρονο με κίτρινη κάρτα και από την πλευρά του ο Πανιώνιος προσπαθούσε συνεχώς να κάνει φάσεις. Ήθελα να έχω έναν παίκτη χωρίς κάρτα στο παιχνίδι και πέρασε στην θέση του ο Μαλεζάς".

Για τα playoffs ως διοργάνωση: "Σίγουρα, σε κανέναν δεν αρέσει να παίζει σε γήπεδα με λίγο κόσμο, αλλά είμαστε επαγγελματίες".

Για τις αποδοκιμασίες στον Πέλκα: "Και ο παίκτης και όλοι μας εξηγήσαμε οτι αυτή η χειρονομία δεν έγινε με αποδέκτη τον Πανιώνιο και το δήλωσε από τη πρώτη στιγμή και εκείνος. Το τι είχε στο μυαλό του δεν το ξέρω, αλλά σίγουρα ήταν λάθος και το έχει καταλάβει και εκείνος".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ