ΠΑΟΚ

Ίβιτς: "Έξυπνοι από το 1' έως το 90'"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Ίβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας των playoffs.

Το 100% των παικτών του, παρά την κούραση, ζητά ο Βλάνταν Ίβιτς στα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος των πλέι οφ. Ο Σέρβος τεχνικός, στις δηλώσεις του στη NOVA, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι που δίνει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή με αντίπαλο την ΑΕΚ. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα στα πλέι οφ:

"Ξέρουμε όλη τη διαδικασία πως είναι, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή είμαστε στη θέση που θέλουμε να είμαστε και πρέπει να δώσουμε μάχη μέχρι το τέλος, ώστε να κρατήσουμε αυτή τη θέση που είμαστε αυτή τη στιγμή".

Για το αν ο ΠΑΟΚ πάει για δύο αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ ή αν η νίκη είναι αυτοσκοπός:

"Κάθε παιχνίδι σκοπός μας είναι η νίκη. Δεν μπορείς να πας σε ένα παιχνίδι και να λες ότι πάω για την ισοπαλία, τουλάχιστον εγώ δεν κάνω έτσι. Όσον αφορά εμάς, όσον αφορά εμένα, όσον αφορά τους παίκτες, όλους που είμαστε εδώ, αυτό που σκεφτόμαστε σε κάθε παιχνίδι είναι να κερδίζουμε, έτσι θα συνεχίσουμε και μέχρι το τέλος.

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία καλή ομάδα, γνωριζόμαστε, έχουμε παίξει μέχρι αυτή τη στιγμή αρκετά παιχνίδια και βέβαια, σίγουρα μπορεί να είναι και πιο δύσκολο παιχνίδι και για μας και για την ΑΕΚ γιατί πλησιάζει το τέλος, γνωρίζουμε ότι υπάρχει αρκετή κούραση και το μυαλό δεν είναι τόσο συγκεντρωμένο όσο ήταν στα προηγούμενα παιχνίδια, όσο πλησιάζει βέβαια. Όλα αυτά μπορεί να επηρεάζουν και εμάς και την ΑΕΚ, αλλά όπως είπα είμαστε επαγγελματίες και ο καθένας πρέπει να προετοιμαστεί, να δώσει το 100%".

Για το αν θα ρίξουν περισσότερο το βάρος στον ψυχολογικό τομέα:

"Όσο πλησιάζει το τέλος, κάθε παιχνίδι επόμενο είναι να έχει σχέση με την ψυχολογία σίγουρα. Είναι ένα κομμάτι πολύ σημαντικό και σ' αυτο το κομμάτι δουλεύουμε και προσπαθούμε να τους προετοιμάσουμε".

Για το τι στοιχεία θέλει να δει από την ομάδα του την Κυριακή:

"Θέλω αυτά που έχω δει στα περισσότερα φετινά παιχνίδια. Ότι υπάρχει όρεξη από το πρώτο λεπτό, ότι έχουμε διάθεση να κερδίσουμε το παιχνίδι, να κυνηγήσουμε τη νίκη και να είμαστε έξυπνοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό".

ΜΥΑΛΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΕΚ

Παρότι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις αποφάσεις για τα γεγονότα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρξη εικόνα για το τι χρειάζεται προκειμένου να σφραγίσει την πρωτιά στο ΟΑΚΑ.

Η εκτίμηση των ανθρώπων του είναι ότι αν δεν χάσει στο ΟΑΚΑ κρατά πολύ σφιχτά στην αγκαλιά του το εισιτήριο συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League. Γι' αυτό και στην διάρκεια της σημερινής (26.05) προπόνησης που έγινε στην Τούμπα ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους παίκτες πάνω στην τακτική και την στρατηγική που πρέπει ν’ ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να κάνει το σημαντικότερο βήμα για την διατήρηση της πρώτης θέσης στα Play Offs.

Προβλήματα τραυματισμών πέρα από τα γνωστά των Βαρέλα, Μυστακίδη δεν υπάρχουν, στη λίστα των τιμωρημένων βρίσκονται μόνο τα ονόματα των Ουάρντα και Σάκχοφ (για τον Μάτος δεν έχει βγει ακόμη απόφαση). Το Σάββατο (27.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 14:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ