ΠΑΟΚ

Ίβιτς: “Δεν φοβάται να μπει στις φάσεις ο Πρίγιοβιτς”

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ (27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΙΒΤΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ (27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΙΒΤΣ ICON

Ο Βλάνταν Ίβιτς στάθηκε όχι μόνο στη νίκη επί του Πλατανιά με 3-1 αλλά και στην επιστροφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην αγωνιστική δράση.

Ο τρόπος με τον οποίο έφτασε ο ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας επικράτηση με 3-1 και η επαναδραστηριοποίηση του Πρίγιοβιτς βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς. Ο προπονητή του ΠΑΟΚ, ανέφερε:

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά σε σχέση με αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό που ακολουθεί:

Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις και τελικά φτάσαμε στη νίκη. Μέχρι και πριν τρεις ώρες, το πιο σημαντικό παιχνίδι για μας ήταν αυτό με τον Πλατανιά. Τώρα που τελείωσε, μπορούμε να σκεφτούμε το επόμενο. Δεν είναι εύκολο, αλλά η δουλειά μας είναι τέτοια που πρέπει να μιλάς μαζί τους καθημερινά, να τους έχει “ζωντανούς” και κάθε μέρα να δίνουν το 100%, να σκέφτονται το παιχνίδι που έχουν μπροστά τους, να παλεύουν για να κερδίζουν τα παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο μένει το αποτέλεσμα, λίγοι θυμούνται αν ήσουν καλός ή κακός σε ένα παιχνίδι. Πρέπει πάντα να είσαι πειθαρχημένος για να φτάσεις στο αποτέλεσμα που θέλει καθώς αυτό μετράει, αυτό μένει”.

Για τους Τζάλμα Κάμπος και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Ο Κάμπος έκανε ένα καλό παιχνίδι. Δουλεύει, είναι συγκεντρωμένος και δίνει ό,τι μπορεί. Ο Πρίγιοβιτς ήταν έτοιμος. Κατάφερε να επιστρέψει γρηγορότερα από όσο υπολογίζαμε και θα πρέπει να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στο ιατρικό τιμ και σε όλους εκείνους που δούλεψαν για να είναι έτοιμος. Το είδατε ότι δεν έχει κάποιο φόβο να μπει στις φάσεις”.

Για την εικόνα του Πλατανιά:

Δε νομίζω ότι ο Πλατανιάς μας έκανε πολλές φάσεις. Έκανε κάποια γεμίσματα και δεν μας απείλησε μέσα από την περιοχή μας. Έπαιξε ένα σύστημα που παίζουν λίγες ομάδες. Είναι μια ομάδα με καλό υλικό, καλό προπονητή, που πάλεψε όσο μπορούσε για να μπει στην πεντάδα”.

Για τον δεύτερο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό:

Στο πρώτο μας δεν τα πήγαμε καλά και το λέει και το σκορ. Εμείς όμως ήμασταν η ομάδα που είχε τη πιο μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι οτι υπάρχει μια κατάσταση την οποία θα πρέπει να ανατρέψουμε”.

Για την σχεδόν μόνιμη απουσία του Χαρίση από την 18άδα:

Έχω 22-23 παίκτες, και οι 18 είναι στην αποστολή. Από τη πρώτη μέρα, έχω στην αποστολή τους καλύτερους”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ