ΠΑΟΚ

Ιβάν σε παίκτες: "Κερδίστε όλα τα ματς και μην ανησυχείτε"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια της Τούμπας, λίγη ώρα μετά την ματαίωση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το βράδυ της Κυριακής ήταν πολύ έντονο για όλους στον ΠΑΟΚ και η ματαίωση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δημιούργησε έντονο εκνευρισμό και ενόχληση στα αποδυτήρια της ομάδας που εκφράστηκε με το "δειλοί" που εκστόμισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποχωρώντας από την Τούμπα.

Λίγο πριν αποχωρήσουν από την Τούμπα, τόσο ο Ρουμάνος τεχνικός, όσο και οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου άκουσαν τον Ιβάν Σαββίδη να τους στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, μαζί με τον γιο του Γιώργο, βρέθηκε στα αποδυτήρια και μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Διαπιστώνοντας ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά από ό,τι είχε συμβεί και αφού τους έδειξε για μία ακόμη φορά πόσο πιστεύει στις ικανότητές τους, τους έστειλε ένα μήνυμα ενόψει της συνέχειας: "Κερδίστε εσείς όλα τα ματς που απομένουν και μην ανησυχείτε. Εγώ είμαι εδώ, μην φοβάστε".

Με αυτό τον τρόπο ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου έδειξε την πίστη του ότι ο ΠΑΟΚ θα κόψει πρώτος το νήμα στην κούρσα του πρωταθλήματος και παράλληλα ότι το ματς με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί τελικά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ