ΠΑΟΚ

Ιβάν Σαββίδης: "Εσείς φέρνετε το πρωτάθλημα, μπράβο σας"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης υποδεχόμενος τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο "Μακεδονία Παλλάς" τους ευχαρίστησε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και τους ζήτησε να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Στο ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλλάς" βρέθηκαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό οι παίκτες του ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρουν τα αυτοκίνητα τους και να αποχωρήσουν για τα σπίτια τους.

Κατά την άφιξη τους οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης είδαν τον Ιβάν Σαββίδη και άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του.

Με την σειρά του, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ όμως έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη επί του Ολυμπιακού ζήτησε από τους παίκτες να συνεχίσουν έτσι, μοιράζοντας συγχαρητήρια λέγοντας τους: «Εσείς φέρνετε το πρωτάθλημα και μπράβο σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω και να σας ζητήσω να συνεχίσετεέτσι και στα υπόλοιπα δέκα παιχνίδια».

Ο Ιβάν Σαββίδης μάλιστα λίγη ώρα αργότερα με επίσημη δήλωση του έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη του ΠΑΟΚ και τον κόσμο για όσα έγιναν πριν, στη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα της Τούμπας:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τον κόσμο, τα στελέχη και τους υπαλλήλους της ομάδας, για την ψυχραιμία εντός και εκτός γηπέδου. Ήταν όλα άψογα και τους αξίζουν συγχαρητήρια»

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ