ΠΑΟΚ

Ιντερ για Κάτσε!

Ιντερ για Κάτσε!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Ιταλία αναφέρεται πως η Ιντερ "βλέπει" τον Εργκους Κάτσε. Διαβάστε τι γράφεται στα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα.

Στο εξωτερικό συνεχίζουν να ασχολούνται με τον Εργκους Κάτσε... Το νέο δημοσίευμα για τον Αλβανό "έρχεται" από ιταλικές ιστοσελίδες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ιστοσελίδα fcinternews.itπου σημειώνειπως η Ιντερ παρακολουθεί τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

"Ακόμη δεν μπορούμε να μιλάμε για διαπραγμάτευση, αφού ο παίκτης θα ολοκληρώσει τη σεζόν στην ελληνική Σούπερ Λίγκα. Τον Ιούνιο όμως οι συζητήσεις μπορεί να γίνουν σε βάθος. Σχετικά με το τίμημα, ο πρόεδρος Ιάκωβος Αγγελίδης ζητά περίπου 4 εκ. ευρώ αλλά ο παίκτης -τουλάχιστον προς το παρόν - δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει τον Ιούνιο του 2017", τονίζεται μεταξύ άλλων για τον Κάτσε.Θυμίζουμε πως στην Ιταλία έχουν ασχοληθεί κι άλλες φορές με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Υποψήφιος ξανά και για Λάτσιο

Εξάλλου, από σήμερα το πρωί το όνομα του Έργκις Κάτσε “παίζει” ξανά στα μεταγραφικά της Λάτσιο. Οι Ρωμαίοι είναι έτοιμοι να πουλήσουν τον Νιγηριανό Ονάζι (Βέρντερ, Έβερτον, Νιούκαστλ, Σουόνσι) έχουν αναφερθεί ως βασικούς υποψήφιοι αγοραστές και σύμφωνα με την “Repubblica”ένας από τους παίκτες που έχουν συμπεριλάβει στη λίστα αντικαταστατών είναι ο Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ.

"Μέσα" οι Βίτορ και Κίτσιου

Οι Μιγκέλ Βίτορ και Στέλιος Κίτσιου συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Πέμπτης ενώ νέα μαγνητική θα κάνει ο Χάρης Χαρίσης. Την Παρασκευή η παρουσίαση της επετειακής φανέλας του ΠΑΟΚ.

Oλα καλά με τον Μιγκέλ Βίτορ και τον Στέλιο Κίτσιου... Οι δύο παίκτες την Πέμπτη ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα δίχως να νιώσουν ενοχλήσεις. Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος μετά το ματς με την ΑΕΚ είχε ενόχληση στο ισχιακό νεύρο ενώ ο Ελληνας ποδοσφαιριστής είχε δεχτεί μια γονατιά στα πλευρά.

Από εκεί και πέρα ο Χάρης Χαρίσης την Παρασκευή θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική για το πρόβλημα στο αριστερό δικέφαλο. Ο Παναγιώτης Γλύκος ξεκίνησε τρέξιμο και ο Μάριν Λέοβατς ακολούθησε ασκησιολόγιο με μπάλα ενώ θυμίζουμε πως για το ματς με τον Ατρόμητο, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Αθανασιάδης, Τζαβέλλας και Αθανασιάδης.

Η παρουσίαση της επετειακής φανέλας

Την Παρασκευή θα παρουσιαστεί η επετειακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ για την συμπλήρωση των 90 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας. Η ΠΑΕ μεταξύ άλλων αναφέρει: "Το 2016 είναι μια ξεχωριστή χρονιά για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής. Από το καλοκαίρι του 2015 και σε συνεργασία με τη Macron ξεκίνησε το project της δημιουργίας της επετειακής εμφάνισης, η οποία έχει κατασκευαστεί με τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας υλικών, ενώ το λογότυπο των 90 χρόνων θα είναι τυπωμένο στο μανίκι με την τεχνική flock/satin, την τελευταία λέξη στην αποτύπωση λογοτύπων. Η αναμονή για την επετειακή εμφάνιση τελειώνει, καθώς η παρουσίασή της θα πραγματοποιηθεί σε εκδήλωση για τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στις 19:15".

Η παρακάμερα από το ματς Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανιώνιο ήρθε ισόπαλος με 1-1 και η ΠΑΕ "ανέβασε" την παρακάμερα του αγώνα του Κυπέλλου. Σε αυτήν μπορείτε να δείτε μεταξύ άλλων το πώς πανηγυρίστηκε από τον πάγκο του "Δικεφάλου" το γκολ του Πέλκα αλλά και πώς αντέδρασε ο Τούντορ όταν ισοφαρίστηκε ο ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ