ΠΑΟΚ

Ίνγκασον: "Έχω κάνει τα πάντα για να παίξω"

Ίνγκασον: "Έχω κάνει τα πάντα για να παίξω"

Ο Ίνγκι Ίνγκασον θα είναι ο αντικαταστάτης του Φερνάντο Βαρέλα, τουλάχιστον για όσο διάστημα ο τελευταίος θα μείνει εκτός εξαιτίας της ρήξης μηνίσκου που έχει υποστεί.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον θα είναι ο αντικαταστάτης του Φερνάντο Βαρέλα στο κέντρο άμυνας του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον για όσο διάστημα ο τελευταίος θα μείνει εκτός εξαιτίας της ρήξης μηνίσκου που έχει υποστεί.

Ο Ισλανδός αυτή την φορά συμμετέχει κανονικά στις υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, από τα οποία είχε ο ίδιος ζητήσει να εξαιρεθεί.

Μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε στους συμπατριώτες του αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει για να βρει χώρο στη βασική ενδεκάδα του Δικεφάλου.

"Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενα. Έχω κάνει τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Πρέπει να περιμένεις πραγματικά πολύ χρόνο κι ελπίζω ότι τώρα, θα πάρω περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, αλλά και την εθνική ομάδα στους στόχους τους.

Είναι σημαντικό που μπαίνω σε διαδικασία αγώνων. Πιστεύω ότι για κάθε παίκτη που θέλει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, είναι δύσκολο να περιμένει τόσο χρόνο", είπε ο κεντρικός αμυντικός του Δικέφαλου, που περιμένει να αγωνιστεί για πρώτη φορά από την ημέρα που αποκτήθηκε να έχει συμμετοχή σε κάποια σειρά αγώνων.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ