ΠΑΟΚ

Ίλιεβ: "Παίζει με δύο επιθετικούς ο Στανόγεβιτς"

Ο ΑΛΕΞΑΝΤΑΡ ΣΤΑΝΟΓΕΒΙΤΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
Ο ΑΛΕΞΑΝΤΑΡ ΣΤΑΝΟΓΕΒΙΤΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ και νυν τεχνικός διευθυντής της Παρτίζαν, Ίβιτσα Ίλιεβ, ανέλυσε την τακτική προσέγγιση του πρώην προπονητή του και νυν του "Δικεφάλου", Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς.

Πριν από επτά χρόνια, ο παίκτης Ίβιτσα Ίλιεφ είχε προπονητή τον Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς στην Παρτίζαν και αυτό το καλοκαίρι τα ρεπορτάζ ανέφεραν πως ο τεχνικός διευθυντής Ίβιτς Ίλιεφ σκεφτόταν τον Στανόγιεβιτς ως επιλογή για τον πάγκο της Παρτίζαν.

Ο 43χρονος τεχνικός υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ, και ο Ίλιεφ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Μετροσπορ" αναφέρθηκε στον Στανόγιεβιτς, τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Μπορώ να πω τα καλύτερα λόγια για τον Στανόγεβιτς. Ήμασταν πριν από αρκετά χρόνια συμπαίκτες στην Παρτίζαν και γνωρίζω πολύ καλά τον χαρακτήρα του και τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται.

Είχα επίσης την τύχη το 2011, όταν ήμουν ποδοσφαιριστής της Παρτίζαν, να τον έχω προπονητή. Τότε κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και εξασφαλίσαμε την παρουσία μας στους ομίλους του Champions League. Έχει εξαιρετικό χαρακτήρα, είναι τεχνικός υψηλού επιπέδου και κατά την γνώμη μου ο ΠΑΟΚ έκανε μία φανταστική επιλογή.

Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Σερβία. Είναι επιθετικογενής προπονητής, συνήθως παίζει με δύο επιθετικούς, αλλά αυτό εξαρτάται πάντα από τον αντίπαλο. Προετοιμάζει κατάλληλα την ομάδα του και προσαρμόζει την τακτική που ακολουθεί στα δεδομένα του κάθε αγώνα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ