ΠΑΟΚ

Ιδανικός ο Πανιώνιος για το restart του Αθανασιάδη

Ιδανικός ο Πανιώνιος για το restart του Αθανασιάδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ψάχνει την αντεπίθεση στη χειρότερή του σεζόν στη Σούπερ Λίγκα και το Sport24.gr εξηγεί γιατί το αυριανό παιχνίδι (19/3, 15.00) με τον Πανιώνιο προσφέρεται για επανεκκίνηση (VIDEOS).

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στους άλλους δύο φορ του ΠΑΟΚ. Στον Ευθύμη Κουλούρη και -κυρίως- στον Στέφανο Αθανασιάδη που είναι ο κορυφαίος εν ενεργεία σκόρερ του "Δικεφάλου", ωστόσο, παραμένει ακόμη άσφαιρος στο φετινό πρωτάθλημα.

Πολλοί μιλούν για την τελευταία ευκαιρία του 28χρονου φορ για επανεκκίνηση σε μία κάκιστη σεζόν με μηδέν γκολ στη Σούπερ Λίγκα (έχει πάντως τρία στην Ευρώπη και δύο στο Κύπελλο), όπως και να 'χει όμως, απ' όποιο πρίσμα κι αν εστιάσει κανείς στο θέμα, ο Κλάους θα έχει την ευκαιρία να αλλάξει τα αρνητικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί για τον ίδιο και να αποδείξει ότι δεν έχει χάσει το ένστικτο του εκτελεστή που τον συνοδεύει από μικρό παιδί.

Αντίπαλος που προσφέρεται για νέα αρχή

Αν μπορεί πάντως να παίξει κάποιο ρόλο σ' αυτό ο Πανιώνιος, με βάση την μέχρι τώρα καριέρα του Αθανασιάδη, δικαιούται κανείς να μιλήσει για ιδανικό αντίπαλο προκειμένου να κάνει restart. Από τα 111 γκολ της καριέρας του (106 με τον ΠΑΟΚ και 5 με τον Πανσερραϊκό), ο Πανιώνιος είναι η ομάδα στην οποία έχει βάλει τα περισσότερα, συνολικά 8 και όλα σε αγώνες πρωταθλήματος. Ακολουθούν Λεβαδειακός και Ολυμπιακός, ομάδες στις οποίες έχει βάλει από 6 και μετά η ΑΕΚ και η Ντιναμό Μινσκ με 5.

Κόντρα στον Πανιώνιο, μάλιστα, σημείωσε και τα δύο τελευταία γκολ του στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, στο περσινό 2-0 της Τούμπας για τα πλέι οφ.

Δείτε τη λίστα και τα videos των αγώνων στους οποίους σημείωσε τα 8 γκολ κόντρα στον Πανιώνιο.

18 Σεπτεμβρίου 2011 Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-2 (1 γκολ)

21 Ιανουαρίου 2012 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 1-0 (1 γκολ)

4 Νοεμβρίου 2012 Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-2 (2 γκολ)

3 Ιανουαρίου 2015 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 3-2 (1 γκολ)

23 Μαΐου 2016 Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0-2 (1 γκολ)

26 Μαΐου 2016 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-0 (2 γκολ)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ