ΠΑΟΚ

Ήττα με 0-3 από την Έρεμπρο για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ

Ήττα με 0-3 από την Έρεμπρο για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ, γυναίκες INTIME SPORTS

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 0-3 από την ανώτερη Έρεμπρο στην βροχερή Τούμπα και πλέον θα αναζητήσει ένα "θαύμα" για την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Με 10 ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι "ασπρόμαυρες".

Την ήττα με 0-3 γνώρισε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ από την Έρεμπρο στην Τούμπα για τους «32» του Τσάμπιονς Λιγκ, με συνέπεια να «σβήνει» μάλλον το όνειρο για πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Στο πρώτο ημίχρονο με συγκέντρωση στην άμυνα και εξαιρετική την Πελετίδου κάτω από τα δοκάρια, οι «ασπρόμαυρε» κράτησαν το μηδέν. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είχε παθητικό ρόλο και προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις την σουηδική ομάδα που κυριαρχούσε από το ξεκίνημα και είχε ευκαιρίες για γκολ. Με το ξεκίνημα του β΄ μέρους τα δεδομένα άλλαξαν. Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε γκολ και από κει και έπειτα έπρεπε να ανοιχτεί.

Αρχικά κράτησε λίγο περισσότερο τη μπάλα και είχε δύο καλές στιγμές για την ισοφάριση, όμως στο 60΄ η Έρεμπρο κέρδισε πέναλτι και η Πέτερσον έγραψε το 0-2 από την άσπρη βούλα. Λίγο πριν το φινάλε ο Δικέφαλος έχασε και την Ντιμιτρίεβιτς για τον επαναληπτικό καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ η Αμπράχαμσον διαμόρφωσε το τελικό 0-3 στο 89΄. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως οι Σουηδοί προσέχουν πολύ περισσότερο το γυναικείο ποδόσφαιρο σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα.

Η ταυτότητα του αγώνα

ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Γεωργίου, Βλασιάδου, Χαμαλίδου, Γκάτσου (Σακελλάρη 73'), Χατζηγιαννίδου, Κακαμπούκη, Δημητρίου, Παντελιάδου, Μάρκου, Ντιμιτρίεβιτς

Ερεμπρο: Σόμπεργκ, Λέτινεν, Νολτ, Πέτερσον, Γκρανς, Μάγκνουσον, Τσουκνουντί, Ντε Γιόνγκ, Σπέτσμαργκ (Γκράμπους 72'), Τάλονεν (Αμπράχαμσον 85'), Μάικλ

Γκολ: Τάλονεν 47', Πέτερσον πεν. 60', Αμπράχαμσον 89'

Κάρτες: Ντιμιτρίεβιτς 12'

Αποβολές: Ντιμιτρίεβιτς 88'

Ο αγώνας

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα στα πρώτα λεπτά με τις Σουηδέζες να δείχνουν την ανωτερότητά τους πατώντας καλύτερα στο γήπεδο και ελέγχοντας απόλυτα το παιχνίδι. Στο 5' η Μάικλ έκανε δυνατό σουτ, η Πελετίδου απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ στην εξέλιξη της φάσης η βοηθός υπέδειξε οφσάιντ. Στο 16' η Κακαμπούκη έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, όμως, η Σόμπεργκ μπλόκαρε την μπάλα. Στο 28' η Μάικλ βρέθηκε με αξιώσεις μέσα στα καρέ της Πελετίδου, σούταρε, όμως, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 34΄ η Έρεμπρο έχασε σημαντική ευκαιρία. Η Τσουκνουντί σέντραρε, αλλά η Μάικλ μόνη απέναντι από την Πελετίδου δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή. Στο 37΄ η Πελετίδου έσωσε τον ΠΑΟΚ. Η Τάλονεν βρέθηκε τετ α τετ με την γκολκίπερ του Δικεφάλου, αλλά δεν κατάφερε να την νικήσει.

Γκολ για την Έρεμπρο

Στο 47΄η Έρεμπρο άνοιξε το σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ της Πέτερσον, η Πελετίδου δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα και στην επαναφορά η Τάλονεν με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τις φιλοξενούμενες. Στο επόμενο λεπτό είχε ευκαιρία ο ΠΑΟΚ για να απαντήσει. Η Χαμαλίδου ξεχύνεται την επίθεση, σουτάρει από το ύψος της περιοχής, η μπάλα περνάει μόλις άουτ. Μετά το γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ κρατούσε περισσότερο τη μπάλα και είχε νέα ευκαιρία για την ισοφάριση. Η Παντελειάδου αφύλακτη πλάγια μέσα στην περιοχή της Ερεμπρο σούταρε όμως, η Σόμπεργκ μπλόκαρε. Στο 57' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την Ερεμπρο. Η Τάλονεν σούταρε απέναντι από την Πελετίδου, αλλά η γκολκίπερ του ΠΑΟΚ της είπε "όχι".

Δεύτερο γκολ για τις Σουηδέζες

Στο 60΄ η Βλασιάδου ανέτρεψε την Τάλονεν και υποδείχθηκε πέναλτι, με την Πέτερσον να το εκτελεί εύστοχα διαμορφώνοντας το 0-2. Στο 73΄ μία κεφαλιά της Τάλονεν πέρασε άουτ.

Αποβολή για ΠΑΟΚ και 0-3

Στο 88΄ αποβλήθηκε η Ντιμιτρίεβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα της, ενώ ένα λεπτό αργότερα η Αμπράχαμσον σημείωσε το τελικό 0-3.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ