ΠΑΟΚ

Ήρθε ο Σαββίδης με γεμάτη ατζέντα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (MOTION TEAM)
Σαββίδης Ιβάν, Γιώργος MOTIONTEAM

Από το πρωί της Πέμπτης (3/8) στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης, θα βρεθεί στην Τούμπα το βράδυ για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ολίμπικ, ενώ θα έχει συναντήσεις για μεταγραφές και όχι μόνο με τους στενούς συνεργάτες του.

ΣΧεδόν δύο μήνες είχε να έρθει στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης (είχε φύγει λίγες μέρες μετά το τέλος των πλέι-οφ), κατά συνέπεια η σημερινή άφιξή του συνδυάζεται με εξελίξεις που θα υπάρξουν σε διάφορα θέματα τόσο επιχιερηματικής φύσης, όσο και κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ από το πρωί έχει ήδη αρχίσει τις επαφές με τους στενούς συνεργάτες του, το βράδυ θα βρεθεί στην Τούμπα και αμέσως μετά πιθανότατα θα έχει σύσκεψη με Μίχελ και Στανόγεβιτς, καθώς και με άλλους στενούς συνεργάτες του στην ΠΑΕ, από την οποία θα προκύψουν εξελίξεις στα μεταγραφικά και όχι μόνο θέματα.

Θυμίζουμε ότι σήμερα έχει προγραμματιστεί και ραντεβού Μίχελ - Κουτσολιάκου, στη διάρκεια του οποίου θα γίνουν νέες επαφές για την μεταγραφή του Βιεϊρίνια. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ανάψει το "πράσινο φως" στον Σλοβάκο τεχνικός διευθυντή της ΠΑΕ προκειμένου να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις, τόσο με την πλευρά του παίκτη, όσο και με αυτή της Βόλφσμπουργκ.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Ο ΠΑΟΚ μίλησε με τον ατζέντη του Κονέ"
Φτιάξτε την 11άδα του ΠΑΟΚ με την Ολίμπικ
Ζοσουέ με εισήγηση Βούκιτς
Οι Ουκρανοί το έριξαν στο συρτάκι
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ