ΠΑΟΚ

Ήρθε ο Σαββίδης και αποφασίζει για Κάκο, μεταγραφές στον ΠΑΟΚ

Ήρθε ο Σαββίδης και αποφασίζει για Κάκο, μεταγραφές στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι από το απόγευμα της Πέμπτης (19/11) στη Θεσσαλονίκη και θα ξεκαθαρίσει με τους συνεργάτες του τι θα γίνει στα «καυτά» θέματα του ΠΑΟΚ.

Ο αρχικός προγραμματισμός που είχε κάνει ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να έρχεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, όμως, επίσπευσε τον ερχομό του και από το απόγευμα της Πέμπτης (19/11) εγκαταστάθηκε στο «Μακεδονία Παλλάς» και έχει συσκέψεις για διάφορα, ζητήματα, τόσο επιχειρηματικά όσα και αυτά που αφορούν στον Δικέφαλο.

Τι σκέφτεται για Κάκο

Στο διάστημα της παραμονής του στην Ελλάδα (αναμένεται να είναι μέχρι και την Κυριακή (22/11) στη Θεσσαλονίκη και να δει και τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό) θα συζητήσει με όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ (Αγγελίδη, Γκοντσάρεβα, Άρνεσεν) και θα πάρει αποφάσεις πάνω σε δύο βασικά ζητήματα.

Το ένα αφορά στο αν θα προσληφθεί ή όχι ο Τάσος Κάκος σε ρόλο τιμ μάνατζερ. Ο Σαββίδης έχει ενημερωθεί πλήρως για τις αντιδράσεις των οργανωμένων, γνωρίζει τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του Κερκυραίου και θα κληθεί να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι, αφού πάρει και τη γνώμη των συνεργατών του.

Με βάση όσα προέκυπταν από το περιβάλλον του, υπάρχει η σκέψη να μην παρθεί καμία απόφαση μέχρι το τέλος του έτους και τότε να εξεταστεί εκ νέου η υπόθεση. Το αν αυτή επικρατήσει θα φανεί τις επόμενες ώρες.

Το μεγάλο όνομα και τα χρήματα στις μεταγραφές

Το δεύτερο και μεγαλύτερο ζήτημα είναι αυτό των μεταγραφών του Γενάρη. Ο Σαββίδης θα ενημερωθεί από Άρνεσεν (και ενδεχομένως και Τούντορ) για την προεργασία που έχει γίνει και τους πιθανούς στόχους που έχουν εντοπιστεί, κυρίως για τις θέσεις του στόπερ και του επιτελικού μέσου και θα κληθεί να απαντήσει στο ερώτημα «πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να διαθέσει» και έτσι να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το αν ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί μόνο για ελεύθερους ή δανεικούς με οψιόν αγοράς ή θα πάει και για μεταγραφή αν χρειαστεί.

Με βάση όσα έλεγε το προηγούμενο διάστημα, είναι πιθανόν να τεθεί και θέμα εξεύρεσης ενός επιτελικού μέσου με μεγάλο όνομα που θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία του κόσμου, που είναι πεσμένη μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Όπως και να έχει οι επόμενες μέρες θα δώσουν το στίγμα του πώς θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ το επόμενο διάστημα.

Άρχισε αποθεραπεία ο Κόστα

Ο Ρικάρντο Κόστα άρχισε την αποθεραπεία μετά την εγχείριση στον αστράγαλο και φρόντισε να δείξει ότι είναι οπλισμένος με υπομονή μέχρι να επανέλθει πλήρως στους αγωνιστικού χώρους. Ανέβασε φωτογραφία στο instagram, την οποία συνοδεύει το σχόλιο: «άρχισε η αποθεραπεία, κάθε μέρα και μία νίκη».

Ήρθε ο Σαββίδης και αποφασίζει για Κάκο, μεταγραφές στον ΠΑΟΚ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ