ΠΑΟΚ

Ημέρα ΠΑΟΚ στη Γερμανία

Ημέρα ΠΑΟΚ στη Γερμανία

Το παρών στην εκδήλωση "Ημέρα ΠΑΟΚ" θα δώσει η μεγαλύτερη και η μικρότερη ομάδα του "Δικεφάλου του Βορρά". Συνοδεύουν οι προπονητές, Νικόλαος Νικολαϊδης και Αντώνιος Κρινίτσας.

Με την συμμετοχή των ακαδημιών PAOK FC Pontos, Hellas Wiesbaden, Hellas Troisdorf, PAOK Offenbach, Hellas Krefeld και της Κ8 του ΠΑΟΚ, θα λάβει χώρα σήμερα (20/5) η "ημέρα ΠΑΟΚ" επί Γερμανικού εδάφους, και συγκεκριμένα στο Όφενμπαχ, σε ένα τουρνουά ποδοσφαίρου εορταστικού χαρακτήρα.

Πλην της μικρότερης ομάδας των τμημάτων υποδομής, το παρών δίνει και... η μεγαλύτερη ηλικιακά ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για την ομάδα των βετεράνων, που θα αγωνιστούν με τους βετεράνους της Όφενμπαχ.

Την αποστολή της Κ8 αποτελούν οι: Αργυρίου Αργύρης, Νεοφώτιστος Γεώργιος, Φιλιππιάδης Αθανάσιος, Καλπακίδης Μάριος, Σνάουτσερ Λεόν, Χολίδης Ιορδάνης, Λαζαρίδης Χριστόφορος, Ματέρα Μάριος, Σουβλατζής Κωνσταντίνος, Ρεφατλάρι Φάμπιο, Χαλδέζος Νικόλαος, Χατσίδης Ιορδάνης, Χρηστίδης Ιωάννης, Βανδήρας Αλέξανδρος, Κώστογλου Χρήστος Γιάννης. Συνοδεύουν οι προπονητές, Νικόλαος Νικολαϊδης και Αντώνιος Κρινίτσας

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ