ΠΑΟΚ

Ημέρα Οτσόα στον ΠΑΟΚ

Mexico goalkeeper Guillermo Ochoa celebrates his side's first goal during the Confederations Cup, third place soccer match between Portugal and Mexico, at the Moscow Spartak Stadium, Sunday, July 2, 2017. (AP Photo/Denis Tyrin)
Mexico goalkeeper Guillermo Ochoa celebrates his side's first goal during the Confederations Cup, third place soccer match between Portugal and Mexico, at the Moscow Spartak Stadium, Sunday, July 2, 2017. (AP Photo/Denis Tyrin) AP

Η αυλαία του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών "υποχρεώνει" τον Μεξικανό διεθνή τερματοφύλακα, Γκιγιέρμο Οτσόα, να ξεκαθαρίσει το μέλλον του, αποδεχόμενος ή μη την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα ολοκλήρωσε την παρουσία του στο κύπελλο Συνομοσπονδιών έχοντας αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ανάμεσα στο Μεξικό και την Πορτογαλία, παρά τη νίκη των πρωταθλητών Ευρώπης. Οι ιθύνοντες του "Δικεφάλου", μετά τη συνάντηση που είχαν με τον 32χρονο γκολκίπερ πριν από μερικές ημέρες, θα περιμένουν εντός της ημέρας την απάντησή του στην τελευταία πρόταση που του έγινε.

Μέχρι στιγμής, ο τρόπος με τον οποίο έχει διαχειριστεί την υπόθεση ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ξεκάθαρα στον Οτσόα πως είναι η Νο1 επιλογή του για την θέση κάτω από τα δοκάρια. Βέβαια, οι "ασπρόμαυροι" έχουν ξεκαθαρίσει στον Μεξικανό ότι θέλουν να μάθουν τις προθέσεις του το συντομότερο δυνατό, καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι στενά.

Κατά την διάρκεια της Κυριακής (2/7), υπήρχαν δημοσιεύματα στο Μεξικό που έκαναν λόγο για θετική απάντηση του Οτσόα στον ΠΑΟΚ, κάτι που οι ιθύνοντες του "Δικεφάλου" του βορρά δεν θέλησαν να σχολιάσουν.

Photo credits: AP Photo/Denis Tyrin

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ