ΠΑΟΚ

Ημέρα Ακπόμ στον ΠΑΟΚ

Arsenal forward Chuba Akpom, center, celebrates after scoring against the MLS All-Stars during the second half of the MLS All-Star soccer game Thursday, July 28, 2016, in San Jose, Calif. Arsenal won 2-1. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Arsenal forward Chuba Akpom, center, celebrates after scoring against the MLS All-Stars during the second half of the MLS All-Star soccer game Thursday, July 28, 2016, in San Jose, Calif. Arsenal won 2-1. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP IMAGES/AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Πέφτουν οι υπογραφές με τον Τσούμπα Ακπόμ κι εντός της Τρίτης (31/7) θ' ανακοινωθεί η απόκτηση του 22χρονου Άγγλου φορ από τον ΠΑΟΚ.

Ο Τσούμπα Ακπόμ πέρασε τις πρώτες του ώρες στη Θεσσαλονίκη περνώντας από ιατρικές εξετάσεις και έχοντας την πρώτη του γνωριμία με το γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Ακπόμ και οι εκπρόσωποι του συναντήθηκαν με τον Γιώργο Σαββίδη, o οποίος τους υποδέχθηκε στο "Μακεδονία Παλλάς".

Εντός της Τρίτης (31/7) αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ να έχει εξασφαλίσει και το "ΟΚ" της Άρσεναλ. Όλα δείχνουν ότι τελικά το συμβόλαιο του θα είναι τριετούς διάρκειας και σε αυτό θα υπάρχει και υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης που θα οριστεί σύμφωνα με πληροφορίες στα 8.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ