ΠΑΟΚ

Η... υποψηφιότητα του Βίτορ για την αποστολή

Η... υποψηφιότητα του Βίτορ για την αποστολή
INTIME SPORTS

Πιθανό το ενδεχόμενο ο Μιγκέλ Βίτορ να είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Πανιώνιο. Ποια τα νέα της προπόνησης της Παρασκευής.

Ξεκίνησε την Παρασκευή η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, ο Μιγκέλ Βίτορ θέτει υποψηφιότητα για την αποστολή του ΠΑΟΚ στον αγώνα της Κυριακής καθώς ο Πορτογάλος αφήνει πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που τον είχε ταλαιπωρήσει.

Κατά τα άλλα, ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και οι Κίτσιου, Χαρίσης έτρεξαν στο γήπεδο (όπως αναφέρει η ΠΑΕ). Η τελευταία προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 12:00.

Mυστακίδης, Κλάους και Ροντρίγκες για best goal

Την ψήφο των οπαδών του ΠΑΟΚ ζητά η ασπρόμαυρη ΠΑΕ για να αναδειχτεί το κορυφαίο γκολ για τον μήνα Νοέμβρη. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Η πρώτη υποψηφιότητα για το Best Goal ανήκει στον Γκάρι Ροντρίγκες. Ο ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν εκείνος που τελείωσε την πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια και το ιδανικό γύρισμα του Στέλιου Κίτσιου , σημειώνοντας το 1-0 για τον Δικέφαλο.

Ενα γκολ βγαλμένο από την ομαδική δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Το δεύτερο υποψήφιο γκολ είναι ατομική υπόθεση. Ο Στέφανος Αθανασιάδης υποδέχτηκε τη μπάλα με το στήθος, γύρισε το κορμί του 90 μοίρες και με σουτ στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής την έστειλε στα δίχτυα. Ο τρίτος διεκδικητής του βραβείου είναι ο Γιάννης Μυστακίδης .

Στο ματς με την Καλλονή ήταν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή, εκμεταλλεύτηκε το κόψιμο της άμυνας στην επέλαση του Γκάρι Ροντρίγκες και με ψύχραιμο ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ