Η "χρυσή" τετράδα για την επιτροπή των 90 χρόνων

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά από τον κόσμο να διαλέξει τέσσερις προσωπικότητες που θα συμπληρώσουν την ενδεκάδα που μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη θα καθορίσει το πρόγραμμα δράσεων για την εορταστική σεζόν του ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει επιλέξει επτά ανθρώπους που αποτελούν τον κορμό της επιτροπης εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ και η οποία χρειάζεται άλλους τέσσερις για συμπληρωθεί μια ξεχωριστή ενδεκάδα. Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα 18 υποψηφιότητες, μέσα από τις οποίες ο κόσμος του "Δικεφάλου" θα κληθεί να επιλέξει τους τέσσερις επιφανείς ανθρώπους του αθλητισμού και όχι μόνο που θα επιλεγούν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Από σήμερα και για μία εβδομάδα οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να επιλέξουν τις τέσσερις προσωπικότητες ανάμεσα στις 18 υποψηφιότητες, προκειμένου να συμπληρωθεί η 11άδα της επιτροπής των 90 χρόνων, η οποία υπό τον κ. Ιβάν Σαββίδη θα καθορίσει το πρόγραμμα δράσεων για το 2016. Όπως είναι γνωστό οι εκδηλώσεις και οι δράσεις, οι οποίες θα ξεκινήσουν το 2016 όταν και ο ΠΑΟΚ θα συμπληρώσει 90 χρόνια ζωής, θα προκύψουν από τις προτάσεις του κόσμου, οι οποίες θα αξιολογηθούν από την 11μελή επιτροπή που εκτός από την αξιολόγηση θα καταθέτει τις προτάσεις της απ’ ευθείας στον μεγαλομέτοχο Ιβάν Σαββίδη, υπό τον οποίο και θα λειτουργεί η επιτροπή.

Ήδη ένας πυρήνας ανθρώπων έχει επιλεγεί και έχει προσκληθεί από τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο Ιβάν Σαββίδη. Συγκεκριμένα οι Κούλης Αποστολίδης, Γιώργος Λυσσαρίδης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Ντίνος Καραμητρούσης, Μπάνε Πρέλεβιτς, και Γιώργος Τζέτζης έχουν αποδεχτεί την πρόσκληση και καθορίζοντας το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η επιτροπή, θα ξεκινήσει και η αξιολόγηση ιδεών και προτάσεων. Την αρχική εξάδα πλαισίωσε και ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο οποίος θα εκπροσωπεί τον ΑΣ ΠΑΟΚ, καθώς ο ερασιτέχνης θα έχει άμεση συμμετοχή και εμπλοκή στις εορταστικές εκδηλώσεις. Στόχος είναι να πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του έτους δράσεις όχι μόνο με επίκεντρο την πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε όλα τα σημεία του πλανήτη όπου υπάρχουν πυρήνες ανθρώπων που ζουν και αναπνέουν για τον Δικέφαλο, εκδηλώσεις που θα απευθύνονται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Τις ιδέες σας για δράσεις ενόψει των εορτασμών για τα 90 χρόνια, τις ιδέες για επετειακά προϊόντα καθώς και οποιοδήποτε υλικό θεωρείτε ότι μπορεί να αξιοποιηθεί, μπορείτε να τις αποστείλετε είτε ταχυδρομικώς (ΠΑΕ ΠΑΟΚ  – «Επιτροπή 90 χρόνων ΠΑΟΚ» – Μικράς Ασίας 1, ΤΚ 54351, Θεσσαλονίκη), είτε με φαξ (2310 – 951000), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο 90years@paokfc.gr Οι υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά, από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε μέχρι και τέσσερις, είναι:

Νίκος Βεζυρτζής (πρώην πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΣ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ)

Μάκης Βοϊτσίδης (δικηγόρος, δημοσιογράφος, πρώην πρόεδρος ΕΣΗΕΜΘ)

Ζήσης Βρύζας (τεχνικός διευθυντής, πρωταθλητής Ευρώπης, πρώην ποδοσφαιριστής, πρώην πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ)

Πάμπλο Γκαρσία (προπονητής, πρώην ποδοσφαιριστής)

Νέτο Γκουερίνο (προπονητής, πρώην ποδοσφαιριστής)

Πύρρος Δήμας (ολυμπιονίκης, πρώην αθλητής Άρσης Βαρών)

Θεόδωρος Ζαγοράκης (ευρωβουλευτής, πρωταθλητής Ευρώπης, πρώην ποδοσφαιριστής, πρώην πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ)

Κώστας Ιωσηφίδης (πρώην ποδοσφαιριστής, πρώην γενικός αρχηγός ΠΑΕ ΠΑΟΚ)

Μιλτιάδης Κανώτας (πολιτικός μηχανικός, πρώην νομάρχης, δημοσιογράφος, συγγραφέας, πρώην πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ)

Παναγιώτης Κερμανίδης (γενικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου, πρώην ποδοσφαιριστής)

Γιώργος Κούδας (πρώην ποδοσφαιριστής)

Μανώλης Μητσιάς (τραγουδιστής)

Δημήτρης Μπούζας (δημοσιογράφος)

Δημήτρης Νικηφόρου (πρώην γενικός διευθυντής ΑΣ ΠΑΟΚ, ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ)

Απόστολος Οικονομίδης (πρώην πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΣ ΠΑΟΚ)

Μιλτιάδης Πολυβίου (ερευνητής, διευθυντής εφορίας βυζαντινών αρχαιοτήτων)

Σταύρος Σαράφης (γενικός αρχηγός, προπονητής, πρώην ποδοσφαιριστής)

Γιώργος Σκαρτάδος (προπονητής, πρώην ποδοσφαιριστής)

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24