ΠΑΟΚ

Η... χειρότερη συγκομιδή στα τέσσερα τελευταία ματς

Η... χειρότερη συγκομιδή στα τέσσερα τελευταία ματς
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ μαζί με τον Λεβαδειακό έχει την χειρότερη συγκομιδή βαθμών στα τέσσερα τελευταία ματς του πρωταθλήματος ανάμεσα σε όλες τις ομάδες της Super League αφού οι δύο ομάδες έχουν πάρει από έναν βαθμό!

Η βαριά ήττα από τον Ατρόμητο έδωσε συνέχεια στην αγωνιστική κατρακύλα του ΠΑΟΚ... Ο "Δικέφαλος" πριν το ματς με τον Παναιτωλικό ήταν στο -2 από τον Ολυμπιακό και μετά τον αγώνα με την ομάδα του Νίκου Νιόπλια είναι στο -11 από τους "ερυθρόλευκους". Φυσικά δεν μπορούν πλέον να γίνονται σχέδια για τον τίτλο, όπως συνέβαινε μέχρι πριν λίγο καιρό ενώ η διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογίας Παναθηναικό είναι στους πέντε βαθμούς.

Οι "ασπρόμαυροι" είναι σε πολύ κακό... φεγγάρι έχοντας μάλιστα "μαζέψει" μόνο έναν βαθμό στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος (σε αυτά ουσιαστικά έχει γίνει η μεγάλη "ζημιά" για τον ΠΑΟΚ αφού έχει "πετάξει" πολλούς βαθμούς), αυτά δηλαδή απέναντι σε Παναιτωλικό (εντός έδρας ήττα με 1-2), ΟΦΗ (εκτός έδρας ήττα με 3-1), Ολυμπιακό (εντός έδρας ισοπαλία με 0-0) και Ατρόμητο (εκτός έδρας ήττα με 4-0).

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό έχουν την χειρότερη συγκομιδή πόντων στα τελευταία τέσσερα ματς της Σούπερ Λιγκ ανάμεσα σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος (σ.σ. εξαιρείται φυσικά η Νίκη Βόλου που έχει αποβληθεί). Ο "Δικέφαλος" και οι Βοιωτοί έχουν συγκεντρώσει μόνο έναν βαθμό τους τέσσερις τελευταίους αγώνες και είναι στην τελευταία θέση αναφορικά με την... μίνι βαθμολογία όσον αφορά αυτό το κομμάτι των παιχνιδιών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ