ΠΑΟΚ

Η Βόλφσμπουργκ τιμά τον Βιεϊρίνια

Wolfsburg's Vieirinha plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and VfL Wolfsburg in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 20, 2016. (AP Photo/Michael Sohn)
Wolfsburg's Vieirinha plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and VfL Wolfsburg in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 20, 2016. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα βρεθεί το Σάββατο (09/09) στο Βόλφσμπουργκ και θα τιμηθεί από τους "λύκους" στο περιθώριο του αγώνα με τo Ανόβερο. Γευμάτισε η ομάδα το μεσημέρι.

Άδεια από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ εξασφάλισε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος το Σαββατοκύριακο θα βρεθεί στο Βόλφσμπουργκ για να τακτοποιήσει τις λεπτομέρειες της οριστικής αποχώρησής του από την γερμανική πόλη.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος άσος θα δώσει το παρών στον αγώνα της Βόλφσμπουργκ με την Ανόβερο, στο περιθώριο του οποίου η πρώην ομάδα του θα τον τιμήσει για την προσφορά του.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει κατακτήσει Κύπελλο και Super Cup με τους "λύκους", συμμετείχε στην πορεία τους στους ομίλους του Champions League, ενώ πέρυσι είχε σκοράρει στον αγώνα μπαράζ με την Μπράουνσβσαϊκ, βοηθώντας να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Bundesliga.

Εξάλλου, σήμερα (08/09) μετά την προπόνηση η ομάδα, οι προπονητές και οι υπάλληλοι του ΠΑΟΚ γευμάτισαν μαζί σε μαγαζί στο Πανόραμα.

Photo Credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ