ΠΑΟΚ

Η Βίντι ηττήθηκε από την ουραγό Πούσκας, επεισόδια στο τέλος (VIDEO)

Η Βίντι ηττήθηκε από την ουραγό Πούσκας, επεισόδια στο τέλος (VIDEO)
EUROKINISSI

Η Βίντι έχασε από την ουραγό Πούσκας στο ουγγρικό πρωτάθλημα κι ενώ ο Μάρκο Στσέποβιτς δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε πέναλτι στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων. Επεισόδια στο τέλος.

Τέσσερις σερί αγώνες δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις έφτασε η Βίντι, αφού στην επανέναρξη του ουγγρικού πρωταθλήματος, γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 1-2 από την ουραγό Πούσκας για την 8η αγωνιστική.

Ο αγώνας ήταν αρκετά αμφίρροπος, με ευκαιρίες για τις δύο ομάδες και τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, Άρμιν Χότζιτς και Γκέοργκι Μιλάνοφ, να αρχίζουν το παιχνίδι από τον πάγκο. Στο 24ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μάρκο Στσέποβιτς, ανοίγοντας το σκορ.

Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, μία ολιγωρία της άμυνας, έδωσε τη δυνατότητα και στους γηπεδούχους να εκτελέσουν πέναλτι και να ισοφαρίσουν με τον Γιόσιπ Κνέζεβιτς.

Στο 2ο ημίχρονο πέρασε στον αγώνα ο Μιλάνοφ κι έχασε μία μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο στο 85' οι φιλοξενούμενοι το "πλήρωσαν", αφού ο Κνέζεβιτς έκανε το 2-1. Στις καθυστερήσεις, η Βίντι κέρδισε πέναλτι για χέρι, όμως αυτήν τη φορά ο Μπράνισλαβ Ντανίλοβιτς έπιασε την εκτέλεση του Στσέποβιτς.

"Μελανό" σημείο για τη Βίντι και ο τραυματισμός του τερματοφύλακά της, Άνταμ Κοβάτσικ, στο 75ο λεπτό. Ο Ούγγρος αποχώρησε με φορείο από τον αγώνα. Δεν έλειψαν και τα επεισόδια, πάντως, μετά από το τελευταίο σφύριγμα, μεταξύ κυρίως παικτών των δύο ομάδων.

Η σύνθεση της Βίντι (4-3-2-1): Κοβάτσικ (75' Τούιβελ), Στοπίρα, Βινίσιους, Γιούχας, Νεγκό, Α. Χάτζιτς, Πάτκαϊ (57' Μιλάνοφ), Κόβατς, Χούστι (69' Νικόλοφ), Μ. Στσέποβιτς, Λάζοβιτς

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα της NB I

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ