ΠΑΟΚ

Η Βέρντερ είδε Κωνσταντινίδη

Η Βέρντερ είδε Κωνσταντινίδη
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έχει μπει ήδη στο ραντάρ της Βέρντερ Βρέμης, με άνθρωπο της γερμανικής ομάδας να τον παρακολουθεί στο ματς με τη Ντόρτμουντ. Σύσκεψη της ΠΑΕ με τους οργανωμένους ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έχει κυριολεκτικά αναγεννηθεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο υπό τις οδηγίες του Ίγκορ Τούντορ, Ο 21χρονος μπακ-χαφ έχει βρει έναν ρόλο που του ταιριάζει απόλυτα (δεξιός ακραίος στο 3-5-2 που εφαρμόζει ο Κροάτης) και ήδη μετρά συνολικά 9 συμμετοχές και ένα γκολ. (εκτός έδρας με τη Σπάρτακ Τρνάβα).

Οι εμφανίσεις του έχουν αρχίσει να προκαλούν το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων και είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, σκάουτερ της Βέρντερ Βρέμης τον παρακολούθησε από τις κερκίδες της Τούμπας στο ματς με τη Ντόρτμουντ.

Πιθανόν, μάλιστα, να βρεθεί και απόψε στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε ότι η πλευρά του νεαρού παίκτη έχει ήδη αρχίσει, με εισήγηση Τούντορ, συζήτηση για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2017.

Σύσκεψη με τους οργανωμένους ενόψει ντέρμπι

Εξάλλου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του εκ των υπευθύνων ασφαλείας και ανθρώπου που έχει επιφορτιστεί το κομμάτι της επικοινωνίας με τους οπαδούς, Γιάννη Αθανασιάδη, είχε χθες το βράδυ σύσκεψη με τους εκπροσώπους της συντονιστικής των συνδέσμων.

Θέμα συζήτησης τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα με τη Ντόρτμουντ με την εισβολή στο γήπεδο μερίδας οπαδών και το πως θα προστατευτεί η ομάδα και το γήπεδό της, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μεταφέρθηκε η επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να υπάρξει συνεργασία της ΠΑΕ και των συνδέσμων για να λειτουργήσουν προληπτικά μέτρα που θα απομονώσουν όσους δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα με τη συμπεριφορά τους.

Βίτορ: Μειονέκτημα οι δύο λιγότερες ημέρες ξεκούραση

Ο Μιγκέλ Βίτορ έδωσε το σύνθημα για το αποψινό ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και έδειξε βέβαιος για επικράτηση του Δικεφάλου. Ειδικότερα, είπε:

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε δύο μερες ξεκούρασης παραπάνω: "Σίγουρα το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες μέρες ξεκούρασης και τη δυνατότητα να προετοιμαστεί καλύτερα για ντέρμπι είναι μειονέκτημα για εμάς".

Για το πως βλέπουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του το ντέρμπι: "Εμείς είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για να δώσουμε δύο δύσκολα παιχνίδια μέσα σε λίγες ημέρες και αυτό είναι θετικό. Άλλωστε, τα ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό δημιουργούν εξαρχής υψηλά κίνητρα. Μετά την ισοπαλία απέναντι στην Ντόρτμουντ, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στο ντέρμπι του πρωταθλήματος. Ξέρουμε ότι το γήπεδό μας θα είναι γεμάτο, όπως ήταν και στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει, όπως το κάνει πάντα. Είναι σημαντικό να είναι στο πλευρό μας γιατί μας δίνει επιπλέον δύναμη. Με τη συμπαράσταση των οπαδών μας πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, αλλά και κάθε αντίπαλο στο γήπεδό μας"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ