Η τιμωρία του Μίχελ για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Η τιμωρία του Μίχελ για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους 90 ημερών και πρόστιμο 15.000 ευρώ στον Λούμπος Μίχελ για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

Στα... μαλακά έπεσε ο Λούμπος Μίχελ για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League επέβαλε ποινή απαγορεύσεως της εισόδου στους αγωνιστικούς 90 ημερών και πρόστιμο 15.000 ευρώ στον Τεχνικό Διευθυντή της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Ο κ. Μίχελ τιμωρήθηκε με βάση το άρθρο 11 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, το οποίο αναφέρει πως στον αξιωματούχο της ομάδας επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους από έναν έως έξι μήνες και πρόστιμο από 5.000 έως 40.000 ευρώ.

 

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, ο διαιτητής του αγώνα, Γιώργος Κομίνης υποστήριξε πως ουδέποτε ένιωσε να απειλείται απ' τον κ. Μίχελ, παρά την ατάκα "You' re finished", με αποτέλεσμα ο Σλοβάκος να εγκαλείται για εξύβριση.

"Ως εκ τούτου, θα πρέπει, κατ’ επιτρεπτή μεταβολή-βελτίωση της ως άνω αποδιδόμενης στους εγκαλούμενους, Lubos Michel και Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κατηγορίας, σύμφωνα και με τις διατάξεις των άρθρων 7 παρ. 2 και 15 παρ. 2 εδ. β΄ του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο., να απαξιολογηθεί

η πειθαρχική τους ευθύνη για το προεκτεθέν συμβάν, με βάση τις διατάξεις του άρθρου 11 παρ. 1, 2, 3, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., σε συνδυασμό και με εκείνη του άρθρου 10 παρ. 1 περ. δ΄ στοιχ. Ι του ιδίου Κώδικα, ήτοι ως υβριστική συμπεριφορά εκ μέρους αξιωματούχου, δικαιούμενου να παρευρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, σε βάρος του διαιτητή του αγώνα, και όχι με βάση τη διάταξη του άρθρου 19 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., για την οποία ασκήθηκε αρχικώς η προκείμενη πειθαρχική δίωξη", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η απόφαση:

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Μichel Lubos του Michal συνολική ποινή απαγορεύσεως της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο, διαρκείας ενενήντα (90) ημερολογιακών ημερών, καθώς και συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ (άρθρο 4 παρ. 4 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).

Photo Credits: SOOC

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

Δολοφονία Κωστόπουλου: 15 κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24