ΠΑΟΚ

"Η Ραπίντ έχει βελτιωθεί αμυντικά, καλή επιθετικά"

"Η Ραπίντ έχει βελτιωθεί αμυντικά, καλή επιθετικά"

Τί ανέφερε για την Ραπίντ Βιέννης δημοσιογράφος από την Αυστρία. Ποιους παίκτες πρέπει να προσέξει περισσότερο ο ΠΑΟΚ

Το προφίλ της Ραπίντ σκιαγράφησε ο δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Μάγιερ, που στάθηκε και στο ποιους παίκτες των Αυστριακών θα πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα είπε στον Libero:

Για το αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα η Ραπίντ: "Εχει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα, με ένα μέσο που έτσι και αλλιώς θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις την Δευτέρα. Είναι σε καλή φόρμα. Κέρδισε τα 4 από τα 5 παιχνίδια του πρωταθλήματος. Εχει βελτιώσει την άμυνά της, ενώ και στην επίθεση παίζει καλά. Απέναντι σε συμπαγείς ομάδες η Ραπίντ αντιμετωπίζει πρόβλημα".

Για το τι ξέρει η Ραπίντ για τον ΠΑΟΚ: "Ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα ομάδα, είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις μια ελληνική ομάδα λόγω της ατμόσφαιρας. Είναι κλειδί το ματς της Τούμπας. Γνωρίζουμε πως ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την Τότεναμ πέρυσι".

Για τους πιο επικίνδυνους παίκτες της Ραπίντ: " Ο Χόφμαν είναι σημαντικός παίκτης, όπως επίσης ο Μπόιντ και ο Αλαρ".

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Ραπίντ: " Είναι μια ομάδα που παίζει δυναμικά και γρήγορα, παίζει με ένα επιθετικό, τον Μπόιντ που είναι δυνατός στο κεφάλι".

Για τους φίλους της Ραπίντ και τι επιδιώκουν οι Αυστριακοί από το πρώτο ματς: "Περίπου 800-1000 οπαδοί θα βρεθούν στην Τούμπα. Σίγουρα θα παίξει πιο αμυντικά η Ραπίντ από το παιχνίδι με την Στουρμ και θα προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού".

Για το μπάτζετ: " Είναι περισσότερο από 5 εκ. το μπάτζετ. Δεν ξόδεψε τόσα πολλά λεφτά εκτός από τον Μπόιντ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ