ΠΑΟΚ

Η "πρώτη" του Γλύκου

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Γλύκος προπονήθηκε μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ των τερματοφυλάκων, στην προτελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει Λεβαδειακού.

Μια μια προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του σταδίου της Τούμπας συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (6/1, 17:15)

Το προπονητικό πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και εστιάστηκε τόσο στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, όσο και στην αμυντική συμπεριφορά της, ενώ οι παίκτες εξασκήθηκαν και στις στημένες φάσεις.

Το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Γλύκος ακολούθησε για πρώτη φορά το πρόγραμμα των υπόλοιπων τερματοφυλάκων της ομάδας, μετά το σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ο 31χρονος είχε υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης χιαστών στα τέλη Μαΐου.

Ο Εργκούς Κάτσε δεν βγήκε στο γήπεδο και ακολούθησε θεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην μέση, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Από την προπόνηση, απουσίασε ο Μάριος Σιαμπάνης, που ταλαιπωρείται από κρυολόγημα.

Την Παρασκευή (5/1) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ