ΠΑΟΚ

Η πρώτη ασίστ του Αζεβέδο και το μήνυμα του Μαουρίσιο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μάρσιο Αζεβέδο και ο Χοσέ Μαουρίσιο μίλησαν σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Η πορεία του ΠΑΟΚ έχει προκαλέσει ενδιαφέρον και στα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης λόγω της παρουσίας των Μάτος, Μαουρίσιο και Αζεβέδο στην ομάδα. Έτσι, μετά τη νίκη στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, οι δύο τελευταίοι έκαναν δηλώσεις στην ιστοσελίδα " lance.com.br".

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο δήλωσε συγκεκριμένα: "Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, που βοηθάω τον ΠΑΟΚ με τα γκολ μου. Προσπαθώ να πατάω στην αντίπαλη περιοχή όσο πιο πολύ μπορώ. Ζούμε μια ξεχωριστή στιγμή με τον ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας το αήττητο ρεκόρ μας, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να διατηρήσουμε τα πράγματα όπως έχουν".

Ο Μάρσιο Αζεβέδο, από την πλευρά του, τόνισε: "Η προσαρμογή μου στον ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη δυνατή. Αυτό ήταν το τέταρτο μου παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά ήδη νιώθω πολύ καλά. Είμαι πολύ αισιόδοξος και ελπίζω αυτή να ήταν η πρώτη από πολλές ασίστ στη σεζόν".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ