ΠΑΟΚ

Η πρώτη αξιολόγηση σε ρόστερ και δανεικούς

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Ιβάν Σαββίδης θα κάνει σύσκεψη με όλα τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΟΚ και πιθανόν να παρθούν αποφάσεις που θα καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις στον "Δικέφαλο". Ξεκαθαρίζει και το θέμα του Μίχελ.

Δεν εξαντλήθηκε στην παρουσία του στα εγκαίνια της Επώνυμης Έδρας Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού στο ΑΠΘ, ο λόγος του ταξιδιού του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη. Σημαντικά θέματα τον περιμένουν και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ γι' αυτό και- ίσως ακόμη και σήμερα- συγκαλέσει σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των κορυφαίων στελεχών του "Δικεφάλου".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας και οι συνεργάτες του πρόκειται να κάνουν μία πρώτη αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας και να συζητήσουν και το πώς θα μπορούσε να μειωθεί το μπάτζετ, καθώς είναι γνωστό ότι υπάρχει και ένα άνοιγμα που τη δεδομένη χρονική περίοδο φτάνει τα 25 εκατ. ευρώ και δεν πρόκειται να καλυφθεί όλο από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 15 εκατ. ευρώ, που αποφασίστηκε στην Γενική Συνέλευση της Τρίτης (3/10).

Ο Ιανουάριος πλησιάζει και πιθανόν στη σύσκεψη να μιλήσουν για ενδεχόμενες πωλήσεις και δανεισμούς. Συζήτηση θα γίνει και για δανεικούς που αφήνουν εξαιρετικές εντυπώσεις στις ομάδες που αγωνίζονται. Σ' αυτούς υπάρχουν δύο κατηγορίες. Η μία είναι παίκτες όπως ο Χαρίσης και ο Κϊτσιου που αγωνίζονται στην Σιντ Τρουίντεν και δεν υπάρχει πρόβλεψη να "σπάσει" ο δανεισμός τους τον Ιανουάριο (άρα είναι δύσκολο να επιστρέψουν).

Και η δεύτερη αφορά σε ποδοσφαιριστές όπως ο Λάμπρου, ο Χατζηισαΐας και ο Ουάρντα (ίσως και ο Γιαννούλης, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες από τον διετή δανεισμό του) για τους οποίους υπάρχουν ειδικές συμφωνίες με Πανιώνιο και Ατρόμητο και αν ο ΠΑΟΚ θελήσει μπορεί να τους πάρει πίσω στην Τούμπα τον χειμώνα.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
Μίχελ, Σαββίδης MOTIONTEAM

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΧΕΛ

Εξάλλου. από χθες βρίσκεται πίσω στη Θεσσαλονίκη μετά την άδεια που είχε πάρει και ο Λούμπος Μίχελ. Ως γνωστό, ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής της ομάδας είχε θέσει την παραίτησή του στην διάθεση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ομως μέχρι σήμερα δεν την είχε κάνει δεκτή. Ο Μίχελ θα δώσει κανονικά το παρών στη σύσκεψη του Σαββίδη με τους κορυφαίους συνεργάτες του και στη διάρκειά της αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον της σχέσης του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ