ΠΑΟΚ

Η περίπτωση του Ιτουράσπε και ο ΠΑΟΚ

Athletic Bilbao's Sabin Merino, right, is congratulated by his fellow teammate Ander Iturrasper after scoring his goal during the Europa League soccer match, round of 32, second leg, between Athletic Bilbao and Olympique de Marseille, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Feb. 25, 2016. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Athletic Bilbao's Sabin Merino, right, is congratulated by his fellow teammate Ander Iturrasper after scoring his goal during the Europa League soccer match, round of 32, second leg, between Athletic Bilbao and Olympique de Marseille, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Feb. 25, 2016. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Ο 30χρονος Βάσκος, Ιτουράσπε μένει ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και το όνομά του βρίσκεται στις λίστες του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής .

Ο ΠΑΟΚ έχει τη διάθεση να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις του με την Πόρτο για την παραμονή στην Τούμπα του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Ωστόσο, επειδή, το θέμα του Πορτογάλου εξαρτάται απόλυτα από τους "δράκους" που έχουν φροντίσει να βάλουν πολύ υψηλές ρήτρες στο συμβόλαιο δανεισμού του, οι άνθρωποι του Δικέφαλου εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις.

Μια από αυτές που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον είναι του Αντέρ Ιτουράσπε, που στα 30 του χρόνια φαίνεται να το έχει πάρει απόφαση, να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε άλλη ομάδα εκτός από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το γεγονός, άλλωστε, πως φέτος είχε μόλις 5 συμμετοχές στους αγώνες των Βάσκων λειτουργήσει προτρεπτικά προς την απόφαση αυτή.

Ο Ιτουράσπε έχει ήδη μιλήσει με ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Είχε συζητήσεις με τη Λιντς και τη Ράγιο Βαγεκάνο, ψάχνοντας το νέο σταθμό στην καριέρα του. Τα "παγώνια" όμως δεν κατάφεραν να κερδίσουν την πολυπόθητη άνοδο στην Premier League, καθώς έχασαν τα μπαράζ με την Ντέρμπι, ενώ από την άλλη η Ράγιο Βαγεκάνο, έχει ήδη υποβιβαστεί στη La Liga 2.

Έτσι μένει χώρος ελεύθερος για τον ΠΑΟΚ που και οικονομικά μπορεί να τον ικανοποιήσει, αν σκεφτεί κανείς ότι ήδη στην Τούμπα σκέφτονταν να ξοδέψουν πολλά χρήματα για ένα μέρος ή το σύνολο των δικαιωμάτων του Σέρτζιο Ολιβέιρα, αλλά και μπορεί να προσφέρει προοπτική να αγωνίζεται για τίτλους και τη συμμετοχή στο Champions League.

Το σίγουρο είναι ότι ο Βάσκος, μετά από μια δεκαετία στην Αθλέτικ αποχωρεί από το Μπιλμπάο και πως αποτελεί μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση για για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ