Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταγγέλλει την ΕΡΑ ΣΠΟΡ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταγγέλλει την ΕΡΑ ΣΠΟΡ

Ενα ρεπορτάζ της ΕΡΑ ΣΠΟΡ που επικαλείται φερόμενες θέσεις αξιωματούχων της UEFA για οφσάιντ στο γκολ του Βαρέλα, προκαλεί σφοδρή αντίδραση του επίσημου ΠΑΟΚ.

Σφόδρα παράπονα από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ για θέσεις και ρεπορτάζ που παρουσιάζονται το τελευταίο διάστημα και αφορούν στον ΠΑΟΚ, έχει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Μάλιστα, ένα ρεπορτάζ περί φερόμενων θέσεων αξιωματούχων της UEFA για οφσάιντ στο γκολ του Βαρέλα οδήγησε στην απόφαση να προχωρήσει η ΠΑΕ σε καταγγελία κατά του κρατικού αθλητικού ραδιοφώνου.

Για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, μάλιστα, από τα γραφεία της Τούμπας εκφράστηκε η παρακάτω θέση: “Οι στημένες διαρροές μέσω του κρατικού ραδιοφώνου για δήθεν πληροφορίες από την ΟΥΕΦΑ για τη φάση του...οφσάιντ, όχι απλά δεν στέκουν, αλλά ρίχνουν λάδι στη φωτιά μιας έτσι κι αλλιώς τεταμένης κατάστασης.

Ο καθένας μας μπορεί να χρησιμοποιήσει «φίλους» για εξυπηρετήσεις, αλλά ας μη γελοιοποιούμε μέσα και θεσμούς. Σιγά μην είπε η ΟΥΕΦΑ και αν δόθηκαν σωστά τα κόρνερ... Η πραγματικότητα από στημένες διαρροές δήθεν «αξιωματούχων»της ΟΥΕΦΑ, δε μπορεί να αλλοιωθεί και φυσικά κανείς δεν θα βρει πηγή να εκτεθεί με άποψη εναντίον πεντακάθαρου γκολ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΝΟΣ ΣΤΑΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ σύμφωνα με την UEFA

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

UEFA για γκολ Βαρέλα: "Ποτέ δεν σχολιάζουμε διαιτητικές αποφάσεις"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24