ΠΑΟΚ

Η Ντινάμο το εμπόδιο για Χατσερίντι

Poland's Robert Lewandowski, left,  and Ukraine's Yevhen Khacheridi go for the ball  during the Euro 2016 Group C soccer match between Ukraine and Poland at the Velodrome stadium in Marseille, France, Tuesday, June 21, 2016. (AP Photo/Ariel Schalit)
Χατσερίντι AP

Η υπόθεση του Εβγέν Χατσερίντι έχει δύο βασικές παραμέτρους και ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει βρει λύση στη μία. Σημείο επαφής του Δικεφάλου με τον διεθνή Ουκρανό κεντρικό αμυντικό της Ντινάμο Κιέβου.

Τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Εβγέν Χατσερίντι μετά τον τραυματισμό του στο έβδομο λεπτό του φιλικού αγώνα της Ντινάμο Κιέβου με την Στουρμ Γκρατς ήταν καθησυχάσει κάτι και στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν την προσπάθεια απόκτησής του. Ο Δικέφαλος φαίνεται ότι έχει βρει σημείο επαφής με τον ποδοσφαιριστή, αφού είναι διατεθειμένος να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Το μεγάλο θέμα όμως είναι οι απαιτήσεις της Ντινάμο Κιέβου που παραμένουν ακόμη υψηλές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Σαββίδης και οι συνεργάτες του εγκαταλείπουν την προσπάθεια για να αγοράσουν από τώρα τα δικαιώματα του παίκτη.

Με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του τελειώνει σε έξι μήνες το πιθανότερο είναι ο ΠΑΟΚ, με τη συμμετοχή και του Γιώργου Σαββίδη, να επιχειρήσει να κάνει συμφωνία μαζί του έστω για το επόμενο καλοκαίρι και με μοχλό πίεσης αυτή να επιδιώξει το ντιλ με την Ντινάμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Σε επτά ημέρες επιστρέφει ο Χατσερίντι"

(AP Photo/Ariel Schalit)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ