ΠΑΟΚ

Η μοναδική εκκρεμότητα του Λουτσέσκου

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Σάχοβ, Κάνιας EUROKINISSI SPORTS

Τι έδειξε σχετικά με την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ η δοκιμή που έκανε στην τελευταία προπόνηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, όπως συνηθίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, είχε μπόλικες εκτελέσεις στημένων φάσεων. Αυτός είναι ένας τομέας που παίζει καθοριστικό ρόλο στα παιχνίδια και ακόμη περισσότερο στα ντέρμπι. Ο Ρουμάνος κόουτς δούλεψε τόσο στην εκτέλεση, όσο και στην αντιμετώπισή τους, δίνοντας αρκετές οδηγίες στους παίκτες.

Παράλληλα, όμως, έκανε και δοκιμές για το αρχικό σχήμα στον κυριακάτικο (11/3) "τελικό", δείχνοντας ότι πλέον μειώνονται τα διλήμματά του. Η άμυνα, κατά πάσα πιθανότητα, "κλειδώνει" στην τετράδα Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια που θα κινούνται μπροστά από τον Πασχαλάκη. Ο 49χρονος κόουτς του ΠΑΟΚ έχει στο μυαλό του τη σκέψη να δοκιμάσει τον Αζεβέδο ως αριστερό μπακ και να προωθήσει στην επίθεση τον Βιεϊρίνια, όμως, όπως σημειώσαμε και χθες, μάλλον θα την κρατήσει ως εναλλακτική λύση στη διάρκεια του αγώνα.

Στη μεσαία γραμμή, όλα δείχνουν ότι ο Κάνιας και όχι ο Σάχοβ θα είναι ο παρτενέρ του Μαουρίσιο, ενώ μπροστά τους θα κινείται ο Πέλκας που θα έχει, εκτός από τον ρόλο του επιτελικού κι αυτόν του κρυφού φορ. Ο Κάμπος θα είναι ο εξτρέμ στη δεξιά πλευρά και θα κινείται μπροστά από τον Μάτος και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται το βαρύ πυροβολικό του Δικεφάλου, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς (πληροφορήθηκε για την κλήση του από τον Μλάντεν Κρίσταϊτς στην εθνική Σερβίας για τα φιλικά με Μαρόκο στις 23 και Νιγηρία στις 27 Μαρτίου).

Μένει η θέση του αριστερού εξτρέμ για την οποία ο Λουτσέσκου έχει τρεις επιλογές. Η μία-και με περισσότερες πιθανότητες μέχρι και σήμερα-είναι του Μακ, ενώ αυξήθηκαν κάπως οι ελπίδες του Λημνιού, καθώς έγιναν δοκιμές και με τον νεαρό εξτρέμ. Η τρίτη επιλογή είναι αυτή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Η συγκεκριμένη θέση αποτελεί ουσιαστικά τον πιο μεγάλο προβληματισμό του Λουτσέσκου για το ντέρμπι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ