ΠΑΟΚ

Η μεταγραφή γκολκίπερ έφτασε στον Σαββίδη

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει στα χέρια του όλες τις πληροφορίες για συγκεκριμένες περιπτώσεις τερματοφυλάκων και παίρνει την απόφαση για ποιον θα ανάψει το "πράσινο φως". Η πρώτη εισήγηση, διεθνής τερματοφυλακας.

Ο Λούμπος Μίχελ έκανε όλη την απαραίτητη προεργασία για το θέμα της απόκτησης τερματοφύλακα και κατέληξε στις εισηγήσεις του στο Ιβαν Σαββίδη για συγκεκριμένες περιπτώσεις, τις οποίες μάλιστα έχει ιεραρχήσει (με έναν τουλάχιστον έχει σχεδόν συμφωνήσει όπως έχει αποκαλύψει το Sport24.gr).

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι εκείνος που καλείται να αποφασίσει σε ποιον θα γίνει η τελική κρούση προκειμένου μέσα στις επόμενες μέρες ο Δικέφαλος να έχει αποκτήσει τερματοφύλακα.

Ποιο είναι το περιεχόμενο των εισηγήσεων; Δύσκολο να το πει κανείς, καθώς ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής έχει καταφέρει να κρατήσει τις επαφές του μακριά από την δημοσιότητα.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες που έχει αξία να καταγράψουμε:

-Μία από τις επαφές, πιθανόν η πρώτη στη λίστα, αφορά σε διεθνή γκολκιπερ, με πολύ καλό όνομα.

-Αυτός δεν είναι ο Μπόικο για τον οποίο έχει γίνει συζήτηση και ίσως το όνομά του να βρίσκεται μέσα στη λίστα, ως μία περίπτωση γκολκίπερ που μπορεί να αποκτηθεί με δανεισμό. Θα εξεταστεί πιο ζεστά μόνο αν απορριφθούν οι υπόλοιπες.

-Στην αρχική αναζήτηση, ήταν πολύ ψηλά ένας Αργεντίνος και ένας Βραζιλιάνος τερματοφύλακας που αγωνίζονταν εκτός Ευρώπης, όμως, μετά τις επαφές που έγιναν ο ΠΑΟΚ έκανε στροφή σε πιο βατές περιπτώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, στην Τούμπα ευελπιστούν ότι μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας το θέμα του νέου τερματοφύλακα θα έχει κλείσει και ο ΠΑΟΚ θα έχει αποκτήσει τον πορτιέρε που θα είναι βασικός, τουλάχιστον στην αρχή της σεζόν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ