ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μαρίνα Πρίγιοβιτς δεν ήθελε τα εκατομμύρια των Κινέζων

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η εντυπωσιακή σύζυγος του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, Μαρίνα, παραχώρησε συνέντευξη σε σερβικό Μέσο και μίλησε για τη σχέση της με τον υψηλόσωμο στράικερ, αλλά και την πρόταση πολλών εκατομμυρίων που δέχθηκε o 28χρονος και αποφάσισαν μαζί να απορρίψουν!

Και η Μαρίνα Πρίγιοβιτς έπαιξε το ρόλο της στην παραμονή του Αλεξάντερ στην Τούμπα. Το παραδέχθηκε η ίδια σε συνέντευξη της που αναρτήθηκε στο σάιτ " blic.rs".

Συγκεκριμένα, η πανέμορφη σύζυγος του επιθετικού του ΠΑΟΚ αποκάλυψε πως ο 28χρονος είχε δεχθεί πρόταση πολλών εκατομμυρίων τον περασμένο χειμώνα από κινεζική ομάδα, αλλά την αρνήθηκε: " Τον περασμένο χειμώνα, ο Άλεξ δέχθηκε πρόταση πολλών εκατομμυρίων από την Κίνα.

Εγώ δεν ήθελα να πάμε! Έχουμε προσαρμοστεί στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ και δεν κάναμε λάθος για την επιλογή μας να παραμείνουμε.

Διανύσαμε μεγάλο δρόμο μαζί, από την ποδοσφαιρική του ανωνυμία, μέχρι τώρα που δεν μπορεί να περπατήσει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, επειδή τον σταματούν για αυτόγραφα."

ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ... ΣΚΟΤΩΝΑΝ

Πέραν του ποδοσφαιρικού κομματιού, η Μαρίνα Πρίγιοβιτς αποκάλυψε και κάποια στοιχεία από την προσωπική της ζωή με τον "Πριγιογκόλ".

Ανέφερε, λοιπόν, πως στην αρχή της σχέσης τους οι λογαριασμοί του τηλεφώνου τους είχαν... σκοτώσει, καθώς έμεναν μακριά ο ένας από την άλλη, έως η κυρία Πρίγιοβιτς να μετακομίσει μαζί του στην Ελβετία.

Επίσης, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το πρώτο τους ραντεβού που έγινε στον κινηματογράφο κι εξελίχθηκε σε μία σχέση εξ αποστάσεως: " Ήμασταν χώρια και πήγαινα στην Ελβετία όποτε μπορούσα κι Άλεξ ερχόταν στο Βελιγράδι όταν του το επέτρεπαν οι υποχρεώσεις του."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ