ΠΑΟΚ

Η Μακάμπι θέλει επιστροφή Αθανασιάδη, ο ΠΑΟΚ όμως όχι

Η Μακάμπι θέλει επιστροφή Αθανασιάδη, ο ΠΑΟΚ όμως όχι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι πληροφορίες περί αποχώρησης του Στέφανου Αθανασιάδη από τη Μακάμπι Χάιφα και η στάση του ΠΑΟΚ. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr για την υπόθεση του πρώην επιθετικού του "Δικεφάλου".

Στον ισραηλινό Τύπο υπάρχει αναφορά στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Στέφανου Αθανασιάδη από την Μακάμπι Χάιφα, καθώς η απόδοσή του είναι πολύ κάτω από τις προσδοκίες που υπήρχαν.

Μάλιστα, τα σχετικά ρεπορτάζ ενισχύονται και από τις αλλαγές που υπάρχουν εντός του ισραηλινού συλλόγου, καθώς στην ομάδα υπάρχει νέος τεχνικός διευθυντής (Μοχάμεντ Αλάς), ο Γκι Λουζόν αποχώρησε από την θέση του προπονητή (προσωρινά ανέλαβε ο βοηθός του Ρομπ Μάας) και υπάρχουν επαφές για νέο τεχνικό, πιθανότατα από την Ολλανδία.

Ο Αθανασιάδης, που είναι τραυματίας αυτή την περίοδο, μετρά 12 συμμετοχές με ένα γκολ και ο κόσμος της Μακάμπι Χάιφα δεν έχει κρύψει τη δυσφορία για την απόδοσή του.

Στα ίδια δημοσιεύματα ανακινείται θέμα επιστροφής του Αθανασιάδη στον ΠΑΟΚ με δεδομένο ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί σε τρίτη ομάδα μέσα στην σεζόν (στον ΠΑΟΚ είχε παίξει αλλαγή στο ματς με την Έστερσουντ στην Τούμπα) και μόνη λύση για να φύγει από το Ισραήλ είναι να επιστρέψει στην Τούμπα. Θυμίζουμε ότι η Μακάμπι είχε πάρει τον 29χρονο επιθετικό χωρίς να δώσει χρήματα στον ΠΑΟΚ, αφήνοντας μόνο στον Δικέφαλο το 40% των δικαιωμάτων του.

ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ COME BACK

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, τη δεδομένη χρονική περίοδο δεν υπάρχει κάποια συζήτηση για επιστροφή του Αθανασιάδη στον ΠΑΟΚ. Το όνομα του διεθνή επιθετικού δεν έχει πέσει καθόλου στο τραπέζι των συζητήσεων μεταξύ Λούμπος Μίχελ και Ραζβάν Λουτσέσκου (ο Ρουμάνος, πάντως, το καλοκαίρι ήταν υπέρ της παραμονής Κλάους στον ΠΑΟΚ), ενώ θυμίζουμε την τοποθέτηση Σαββίδη "έκανα λάθος που δεν πούλησα τον Κλάους" μερικούς μήνες πριν αποχωρήσει ο Αθανασιάσης από τον Δικέφαλο.

Οι κακές εμφανίσεις του στην Μακαμπι Χάιφα δεν επιτρέπουν να τεθεί ούτε φιλολογικά το ζήτημα αυτή την περίοδο, αν και επειδή μιλάμε για τον Αθανασιάδη, που αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ, ένα "παράθυρο" πάντα πρέπει να μένει ανοιχτό. Μόνο που την δεδομένη περίοδο είναι εξαιρετικά μικρό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ