ΠΑΟΚ

Η Λιβύη, ο Ντεμπά και ο ΠΑΟΚ

Η Λιβύη, ο Ντεμπά και ο ΠΑΟΚ

Διαβάστε τι αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αγάπη του Ντεμπά στον "δικέφαλο του βορρά" καθώς και εργατών που δουλεύουν στις κατασκευές δημόσιων έργων στη Λιβύη.

Στη περίπωση του Ντεμπά και των φίλων του, μιας παρέας εργατών που δουλεύουν στις κατασκευές δημόσιων έργων στη Λιβύη, αναφέρεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Ντεμπά είναι ένας εργάτης και αγάπησε μαζί με τους φίλους του τον ΠΑΟΚ, όταν ο Έλληνας πολιτικός μηχανικός τους μίλησε για τον "δικέφαλο του βορρά"

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

" Μπορείς να αγαπήσεις μια ομάδα που δεν έχεις απαντήσει ποτέ στη ζωή σου; Πριν βιαστείτε να απαντήσετε όχι, αναλογιστείτε πόσα πιτσιρίκια αγάπησαν αγγλικούς συλλόγους από το τρανζιστοράκι.

Από μια περιγραφή αγώνα στην εφημερίδα. Από μια μετάδοση στην – εξωτική τα παλιά τα χρόνια – τηλεόραση. Η ακόμα κι από τα κόμικς, το χρώμα της φανέλας, το περίεργο όνομα.

Η αγάπη, άλλωστε, δεν εξηγείται με το μυαλό για να ψάξουμε να βρούμε μια ορθολογική απάντηση. Αν και η περίπτωση του Ντεμπά και των φίλων του, μιας παρέας εργατών που δουλεύουν στις κατασκευές δημόσιων έργων στη Λιβύη, σχεδόν μέσα στην έρημο Σαχάρα, έχει εξήγηση.

Εργάτες ενός Έλληνα πολιτικού μηχανικού που πριν ένα χρόνο η κρίση τον οδήγησε στην εξεύρεση εργασίας σε μέρη ταραχώδη, αλλά με σίγουρη δουλειά, δεν χρειάστηκε πολύ για να… μπολιαστούν με την ιδέα του ΠΑΟΚ. Ακουσαν τόσα για τον Δικέφαλο, την ιστορία του, τη Θεσσαλονίκη που έγιναν ένθερμοι οπαδοί του συλλόγου.

Γι αυτό και φορούν με υπερηφάνεια τα ρούχα με το έμβλημα του ΠΑΟΚ. Πολύτιμα δώρα του Ελληνα. Δώρα που θα ταξιδέψουν στις πατρίδες τους, τη Νιγηρία, το Μάλι, το Τσαντ, τον Νίγηρα, το Σουδάν και θα δημιουργήσουν κι άλλους ΠΑΟΚτσήδες στα βάθη της Αφρικής".

Η Λιβύη, ο Ντεμπά και ο ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ