ΠΑΟΚ

Η Λειψία θα δει από κοντά τον Ζαμπά

CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Scouts της Λειψίας αναμένεται να βρεθούν στην Τούμπα τις επόμενες ημέρες για να παρακολουθήσουν τον Βραζιλιάνο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Λέο Ζαμπά, στα ματς με Τσέλσι και ΑΕΚ.

Ο Λεό Ζαμπά μπορεί να έχει μόνο λίγους μήνες στην Ελλάδα, αλλά έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ από τις πρώτες του συμμετοχές με τη φανέλα του "Δικεφάλου".

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος αποκτήθηκε από την Αχμάτ Γκρόζνι, έχει αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League (δεύτερο γύρο, τρίτο γύρο και playoffs) κόντρα σε Βασιλεία, Σπαρτάκ και Μπενφίκα (αντίστοιχα), αλλά και στην πρεμιέρα της ομάδας της Θεσσαλονίκης στη Super League με αντίπαλο τον Αστέρα.

Η εκρηκτικότητα αποτελεί το "σήμα-κατατεθέν" του, όπως έχει φανεί από τις πρώτες του εμφανίσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, scouts της γερμανικής ομάδας, Λειψίας, αναμένεται να τον παρακολουθήσουν από κοντά στο ματς του 12ου ομίλου του Europa League με Τσέλσι (20/9, 19:55) και το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος με την ΑΕΚ (23/9, 20:30).

Η ομάδα της Red Bull έχει ένα βαθμό μετά από δύο ματς στην Bundesliga (ήττα εκτός από Ντόρτμουντ, ισοπαλία εντός με Φορτούνα) ενώ βρίσκεται στους ομίλους του Europa League με Ζάλτσμπουργκ, Ρόσενμποργκ και Σέλτικ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ