ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έκανε σπουδαίο "διπλό" στην έδρα του Ολυμπιακού, νικώντας με 1-0 χάρη στο αυτογκόλ του Βούκοβιτς. Διαβάστε στο Sport24.gr την κριτική των ποδοσφαιριστών του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το Sport24.gr, έπειτα από τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με 1-0, "ακτινογραφεί" την απόδοση των "ασπρόμαυρων" του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει με το "διπλό" (1-0) από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" χάρη σε αυτογκόλ του Βούκοβιτς που προήλθε από προσπάθεια του Βιεϊρίνια.

Κορυφαίοι για τους "ασπρόμαυρους" του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ο Πασχαλάκης, ο συγκινητικός Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ο ηγέτης της άμυνας, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Χρειάστηκε χρόνο για να μπει στο κλίμα του ντέρμπι. Δεν έκανε δύο εξόδους στην αρχή, αλλά τις πάτσισε με δύο καλές επεμβάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, παρότι πιέστηκε ήταν αποτελεσματικός όποτε χρειάστηκε και βοήθησε τον ΠΑΟΚ να φτάσει σε μία μεγάλη νίκη.

ΜΑΤΟΣ: Είχε θέματα στην αρχή με τον Ποντένσε στην πλευρά του, ωστόσο όταν ο Πορτογάλος πήγε απέναντι με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο δεν είχε τόσα θέματα. Στην επανάληψη, συνέχισε με την ίδια λογική. Κράτησε τη θέση του και δεν αντιμετώπισε κινδύνους σε γενικές γραμμές.

ΒΑΡΕΛΑ: Χρειάστηκε κι αυτός χρόνο για μπει στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός κέρδισε κάποιες εναέριας μονομαχίες, γεγονός που για το οποίο είχε ευθύνη ο στόπερ του ΠΑΟΚ. Βέβαια, στο δεύτερο ημίχρονο... παρασύρθηκε από τον Κρέσπο, ανέβασε την απόδοσή του και έγινε εκ των κορυφαίων.

ΚΡΕΣΠΟ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ, ειδικά στο σημείο που ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή. Στο δεύτερο, καμία απολύτως αλλαγή. Ίσως, ο συγκεκριμένος να είναι και ο MVP της ομάδας του.

ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ: Δέχθηκε μεγάλη πίεση στην αρχή από τον Φορτούνη, όμως προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Επιθετικά, μία φορά ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο κι από δική του ενέργεια προήλθε το νικητήριο αυτογκόλ από τον Βούκοβιτς.

ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ: Ήταν ο παίκτης που καθόρισε το ρυθμό του ΠΑΟΚ, αυτός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση. Ήταν το "μυαλό" των "ασπρόμαυρων", αυτός που έλεγχε το ρυθμό.

ΚΑΝΙΑΣ: Ο ρόλος του ήταν κυρίως ανασταλτικός. Δεν μπήκε καλά, κι έδωσε κατοχή στον Ολυμπιακό στο κέντρο. Σταδιακά, ο έμπειρος μέσος σιγούρεψε τα πατήματά του και βοήθησε. Πολλές μάχες, δυνατός και "πιστός" στη θέση του.

ΛΗΜΝΙΟΣ: Ήταν ευδιάθετος, τρέχοντας, καλύπτοντας αποστάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Ουσιαστικά, όμως, δεν βοήθησε και δικαιολογημένα αντικαταστάθηκε.

ΠΕΛΚΑΣ: Όπως και ο Λημνιός είχε διάθεση, αλλά δεν έγινε επικίνδυνος πλην ενός σουτ στο πρώτο ημίχρονο. Σωστά ο Λουτσέσκου τον έκανε αλλαγή.

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: Ο Ολλανδός δημιούργησε θέματα στον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο. Ανάγκασε και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να γυρίσει και να βοηθήσει αμυντικά στο μαρκάρισμά του. Συγκινητικός, τουλάχιστον θα έλεγε κανείς με την πειθαρχία και τη συνέπειά του στις εντολές του προπονητή.

ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: Έψαξε μπάλες στην περιοχή ο φορ του ΠΑΟΚ, έδωσε μάχες, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να κάνει τη ζημιά. Δεν έγινε επικίνδυνος. Έδωσε, βέβαια, τις μάχες προσπαθώντας να ανοίξει χώρους στους συμπαίκτες του.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΖΑΜΠΑ: Μπήκε για να δώσει ενέργεια στις πλευρές και το πέτυχε ο Βραζιλιάνος.

ΒΕΡΝΜΠΛΟΥΜ: Καλός κι ο Σουηδός. Πετυχημένη επιλογή από τον Λουτσέσκου που τον πέρασε για να διεκδικήσει μπάλες, και να κόψει επιθέσεις του Ολυμπιακού.

ΤΟΣΚΑ: Όσο αγωνίστηκε ήταν θετικός ο Ρουμάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ