ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Τσέλσι: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) MOTIONTEAM

Το Sport24 αναλύει την εμφάνιση των παικτών του ΠΑΟΚ στην ήττα του με 0-1 από την Τσέλσι στην πρεμιέρα των ομίλων τοu Europa League.

O ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League από την Τσέλσι, έχοντας σε καλή μέρα ελάχιστους από τους παίκτες του. Το Sport24.gr αναλύει την απόδοση των παικτών του Δικεφάλου στην αναμέτρηση της Ελβετίας.

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο έκανε ορισμένες άστοχες εξόδους, αλλά αποσόβησε και το 0-2 αποκρούοντας σουτ του Πέδρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμη καλύτερος, αποκρούοντας τρία επικίνδυνα σουτ παικτών της Τσέλσι.

ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ: Είχε το πιο δύσκολο έργο από όλους τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ, καθώς στην πλευρά του αγωνιζόταν ο δαιμόνιος Γουίλιαν, έχοντας την υποστήριξη του Αλόνσο. Κράτησε τη θέση του, απέφυγε τα λάθη, αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσει επιθετικά στο α' ημίχρονο. Το ίδιο έγινε και στο β' ημίχρονο.

ΤΟΣΚΑ: Ντεμπούτο στην Ευρώπη εφέτος για τον Ρουμάνο αριστερό μπακ ο οποίος κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Πέδρο. Δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος ταλαιπωρήθηκε από τον Ισπανό.

ΒΑΡΕΛΑ: Προσπαθούσε να κόψει τις κάθετες πάσες και να στηρίξει "χαμηλά" όσο μπορύσε τον Χατσερίντι, όχι πάντα με επιτυχία. Έπαιξε πολύ "χαμηλά", δεν πήρε μέτρα, απλώς απέφυγε τα λάθη.

ΧΑΤΣΕΡΙΝΤΙ: Στις εναέριες μονομαχίες δεν αντιμετώπισε προβλήματα, αλλα η Τσέλσι στόχευε συχνά την πλάτη του ή τις κάθετες πάσες στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ. Εμφάνιση μετρίου επιπέδου. Βελτιωμένος στο β' μέρος.

ΒΕΡΝΜΠΛΟΥΜ: Σχεδόν "αόρατος" ο Σουηδός, δεν μπόρεσε να κάνει πολλα πράγματα με αντίπαλο τον Μπάρκλεϊ. Έκανε αρκετά λάθη, δεν κράτησε μπάλα, δεν βοήθησε την ομαδα του.

ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ: Καλύτερος από τον Βέρνμπλουμ, αλλά πολύ κατώτερος προηγούμενων εμφανίσεών του, παρότι έχει την ποδοσφαιρική προσωπικότητα για να κοιτάξει στα μάτια μεγάλους αντιπάλους. "Χάθηκε" στο τρίγωνο των Ζορζίνιο - Καντέ - Μπάρκλεϊ.

ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ: Σε κανένα σημείο του ματς δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Απλώς έτρεχε και μάρκαρε τους αντιπάλους του.

ΣΑΚΧΟΦ: Περίεργος ο ρόλος που του ανατέθηκε από τον Λουτσέσκου. Κάτι μεταξύ "δεκαριού" και κρυφού φορ. Δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Αντικαταστάθηκε στο 69' από τον Πρίγιοβιτς.

ΠΕΛΚΑΣ: Άχαρος ο ρόλος του, ως "ελεύθερου σκοπευτή", ως φορ που έπρεπε να είναι... παντού. Έτρεξε, μόχθησε, αλλά απλώς... δεν μπορούσε. Ούτε τροφοδοτήθηκε για να... μπορέσει. Αντικαταστάθηκε στο 62' από τον Ουάρντα.

ΖΑΜΠΑ: Ο πιο δραστήριος από όλους τους μέσους και τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο. Τολμηρός, ικανότατος στο 1 Vs 1, αλλά δίχως υποστήριξη, ταλαιπώρησε τον Αλόνσο. Επεσε κατακόρυφα στο β' μέρος η απόδοσή του, θα ήταν πιο απειλητικός αν είχε πάρει τις κατάλληλες πάσες.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΟΥΑΡΝΤΑ: Μπήκε στο 62' στη θέση του Πέλκα και αγωνίστηκε ως αριστερός χαφ - εξτρέμ. Δεν βοήθησε ιδιαίτερα τον ΠΑΟΚ. Πολλά νεύρα με τον Ρίντιγκερ, χωρίς ιδιαίτερο λόγο...

ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: Προερχόμενος από τραυματισμό μπήκε στο 69' αντί του Σάκχοφ. Δεν φάνηκε καθόλου, δεν πήρε πάσες.

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: Μπήκε στο 82' αντί του Ζαμπά και πρόλαβε να... ανακατώσει την Τσέλσι. Έκανε και το μοναδικό σουτ του ΠΑΟΚ εντός εστίας, το οποίο απορούστηκε από τον Κέπα, στο 85'.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ