ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ μετά τον νικηφόρο (3-2) πρώτο αγώνα εναντίον της Σπαρτάκ Μόσχας στην Τούμπα.

Υστέρησαν αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Σπαρτάκ, αλλά υπήρχζαν και εκείνοι οι οποίοι κατά διστήματα πήραν την ομάδα στις πλάτες τους. Αναλυτικά...

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Στο πρώτο γκολ της Σπαρτάκ δεν ευθύνεται, στο δεύτερο κάνει ό,τι μπορεί για να το αποσοβήσει με την αλλαγή της τροχιάς της μπάλας, αλλά δεν τα κατάφερε. Απέκρουσε όμως το πέναλτι στο 71' “κρατώντας” το 3-2.

ΜΑΤΟΣ: Δεν ήταν συγκεντρωμένος αρχικά. Πολλά προβλήματα στα αμυντικά καθήκοντά του, εκνευρισμός, τσαμπουκάδες... Μετά το 0-2, όμως, επιθετικά έκανε πάρτι από την πλευρά του και δημιούργησε τα δύο από τα τρία γκολ του ΠΑΟΚ. Αληθινός ηγέτης.

ΚΡΕΣΠΟ: Μάλλον ο πιο σταθερός από τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ, αν και κάλυψε πάλι το κενό του Βιερϊνια. Ο Λομοβίτσκι δεν έκανε πολλά πράγματα εναντίον του. Δεν βοήθησε τόσο πολύ επιθετικά, αλλά αυτό είναι λογικό...

ΒΑΡΕΛΑ: Τα βρήκε σκούρα εξ αρχής με Αντριάνο και Πρόμες. Βοήθησε περισσότερο... επιθετικά την ομάδα του με κάποια ωραία ανοίγματα στις πτέρυγες.

ΧΑΤΣΕΡΙΝΤΙ: Σε πολύ κακή βραδιά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και επιστράτευσε κυρίως τον δυναμισμό του. Χρειάζεται καλύτερες τοποθετήσεις και πιο γρήγορες αντιδράσεις. Υπέπεσε και σε αχρείαστο πέναλτι, έκανε κι άλλες δυο – τρεις γκάφες που δεν κόστισαν στον ΠΑΟΚ...

ΚΑΝΙΑΣ: Δυσκολεύτηκε αφάνταστα στο πρώτο ημίωρο λόγω του ρυθμού και του πρέσινγκ των Ρώσων. Εδειχνε να τα έχει χαμένα. Σταδιακά βρήκε τα πατήματά του και στο β΄ μέρος ήταν βελτιωμένος και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ: Εκτός τόπου και χρόνου στα πρώτα 25 λεπτά, αλλά εν συνεχεία ένας εκ των καλύτερων της ομάδας του. Με πολύ πάθος, πολλά τρεξίματα, ακατάπαυστο μαρκάρισμα και συμμετοχή στο passing game.

ΛΗΜΝΙΟΣ: Πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με υπέροχο πλασέ (η ισοφάριση σε 2-2), έδωσε μάχες βοήθησε αμυντικά. Η αλλαγή του με τον Ζαμπά στο δεύτερο μέρος δεν ωφέλησε τον ΠΑΟΚ.

ΠΕΛΚΑΣ: Από τους ηγέτες της αντεπίθεσης του ΠΑΟΚ για την ανατροπή από 0-2 σε 3-2, σκόρερ του τρίτου γκολ, αλλά και μοιραίος γιατί αστόχησε για το 4-2 στο τετ α τετ του 66' με τον Μαξιμένκο. Θα τη θυμάται για πολύ καιρό αυτή τη βραδιά.

ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ: Αφανής. Σχεδόν εξαφανισμένος. Δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα και στο ρυθμό του αγώνα, από τις χειρότερες εμφανίσεις του. Δικαίως αντικαταστάθηκε από τον Λουτσέσκου στο 60' με τον Ουάρντα.

ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: Μαρκαρίστηκε πολλές φορές σκληρά, τον είχε διαβάσει σωστά ο αντίπαλος. Δεν βρήκε πολλούς χώρους, αλλά δεν έχασε ποτέ το πείσμα και το ηθικό του. Βοήθησε με τις κινήσεις του για την ανατροπή.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΟΥΑΡΝΤΑ: Μερικές φορές έκανε κατάχρηση ντρίμπλας, αλλά έδωσε φρεσκάδα στην αριστερή πτέρυγα του ΠΑΟΚ και δημιούργησε ρήγματα στον αντίπαλο.

ΖΑΜΠΑ: Δεν βοήθησε καθόλου στο β΄ μέρος, όταν αντικατέστησε τον Λημνιό. Μάλλον χρειάζεται χρόνο προσαρμογής γιατί “μιλάει” στη μπάλα.

ΣΑΧΟΒ: Μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο για να ξεκουραστεί ο Μαουρίτσιο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ