ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

CHAMPIONS LEAGUE / ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Το Sport24 αναλύει την εμφάνιση των παικτών του ΠΑΟΚ στην τεράστια νίκη- πρόκριση που πέτυχε στην Ελβετία σε βάρος της Βασιλείας, σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υστέρησε κανείς…

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 τη Βασιλεία στο St. Jakob Park και πέρασε στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σπαρτάκ Μόσχας. Το Sport24.gr αναλύει την απόδοση των παικτών του Δικεφάλου στην αναμέτρηση της Ελβετίας.

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: έχει καταγράψει την πρώτη ασίστ ίσως της καριέρας του στο γκολ του Πρίγιοβιτς καθώς από δικό του βολέ πήρε την μπάλα ο Σέρβος για να σκοράρει. Στα…εντός εστίας καθήκοντα του έδειξε λίγο νευρικός στο πρώτο ημίχρονο και έδειξε ίσως και υπέρμετρη αυτοπεποίθηση στο δεύτερο.

ΚΡΕΣΠΟ: Αγωνίστηκε κατά ανάγκη στο αριστερό άκρο της άμυνας μετά τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια. Η αλήθεια είναι ότι καθήκον του το έκανε καθώς ήταν συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα στο πρώτο 45λεπτο αν και δεν ανέβηκε και πολλές φορές μπροστά.

ΒΑΡΕΛΑ: Για μια ακόμη φορά έδειξε πως ξέρει να τοποθετείται σωστά στις στημένες φάσεις που έχει η ομάδα του στην αντίπαλη περιοχή. Ανοιξε το σκορ για την ομάδα του και την έβαλε σε θέση οδηγού. Και ανασταλτικά δεν έκανε κάποιο σοβαρό λάθος καθώς ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του.

ΧΑΤΣΕΡΙΝΤΙ: Μπήκε την τελευταία στιγμή στην ενδεκάδα και ήταν λογικό να είναι κρύος στο ξεκίνημα του αγώνα. Προοδευτικά ωστόσο ανέβαινε και έκοψε αρκετές προσπάθειες των Ελβετών στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο δεν είχε και πολλά προβλήματα κυρίως λόγω της εμπειρίας του.

ΜΑΤΟΣ: Έδωσε πολλές μάχες στην άμυνα και λίγες φορές οι παίκτες της Βασιλείας κατάφεραν να βγουν από την πλευρά του. Ανασταλτικά ήταν σχεδόν αψεγάδιαστος αν και δεν είχε τις προωθήσεις που συνηθίζει στην διάρκεια ενός αγώνα. Με το γνωστό του πάθος και τη δύναμη που τον χαρακτηρίζει.

ΚΑΝΙΑΣ: Μπορεί να μην είχε μεγάλη συμμετοχή στην ανάπτυξη του όμως ανασταλτικά ήταν και πάλι δυναμικός όσο αγωνίστηκε. Και αυτός, ο ήρωας του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, ήταν από τους παίκτες που έτρεξαν πολύ και έδωσαν στο γήπεδο κάθε ικμάδα των δυνάμεων του.

ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ: Έκανε πολύ και βρώμικη δουλειά στη μεσαία γραμμή του γηπέδου. Δείχνει ακόμη και όταν μοιάζει να μένει από δυνάμεις, να έχει πάντα καθαρό μυαλό και είναι αυτός που ηρεμεί και τους συμπαίκτες του όταν χρειάζεται. Είναι σημαντικός για αυτό και ο Λουτσέσκου βασίζεται πολύ σε αυτόν, όπως έγινε και στο σημερινό παιχνίδι.

ΠΕΛΚΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερε να γίνει ο ίδιος ιδιαίτερα επικίνδυνος για την αντίπαλη εστία ωστόσο ήταν αυτός που έδωσε τις τελικές πάσες στα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του και αυτό και μόνο είναι ενδεικτικό της συμμετοχής που είχε στον αγώνα κατά των Ελβετών.

ΛΗΜΝΙΟΣ: Αν εξαιρέσει κανείς κάποιες επιπολαιότητες του στο πρώτο ημίχρονο από υπέρμετρο πάθος ήταν εξαιρετικός στην προσαρμογή του στις τακτικές ανάγκες του αγώνα. Με τρεξίματα, με μαρκαρίσματα στους αντιπάλους και με προσπάθεια να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του ήταν και αυτός από τους διακριθέντες.

ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε και μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, όπως άλλωστε έγινε και στον αγώνα της Τούμπας. Όπως όμως και στο πρώτο ματς μια φορά χρειάστηκε να δοθεί ευκαιρία και το γκολ το πέτυχε με όμορφο μάλιστα τελείωμα.

ΚΑΝΤΟΥΡΙ: Ήταν η μοναδική αλλαγή του Λουτσέσκου σε σχέση με τον πρώτο αγώνα της Τούμπας και ο Μαροκινός δικαίωσε τον προπονητή του. Με γρήγορες επιστροφές, με συμμετοχή στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του και με ένα πανέμορφο γκολ ενδεικτικό της μεγάλη του ποιότητας.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΖΑΜΠΑ: δεν ξεκίνησε βασικός σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα στην Τούμπα. Προσπάθησε στο διάστημα που έπαιξε να φανεί έστω και με παρατραβηγμένες ενέργειες, που μάλλον δεν άρεσαν και πολύ στο Λουτσέσκου.

ΣΑΧΟβ: Έπαιξε για λίγο και δεν κατάφερε να αφήσει το στίγμα του.

ΟΥΑΡΝΤΑ: Μπήκε μαζί με τον Ουκρανό στον αγώνα και η αλήθεια είναι ότι ήταν περισσότερο κινητικός στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ