ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr ακτινογραφεί την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου και την κατάκτηση του έβδομου τροπαίου στην ιστορία της ομάδας.

Ο Μπίσεσβαρ οργάνωνε και εκτελούσε. "Κούμπωσε" και ο ορμητικός Ενρίκε και μαζί με την αγωνιστικότητα των συμπαικτών τους, παρά το λάθος του Γλύκου, κατάφεραν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου.

Το Sport24.gr ακτινογραφεί την απόδοση των "ασπρόμαυρων" θριαμβευτών.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΛΥΚΟΣ: Δυστυχώς το ματς γι' αυτόν άρχισε με ένα τραγικό λάθος. Σε σημείο που όλα πήγαιναν ιδανικά για τον ΠΑΟΚ, "δώρισε" ένα γκολ στην ΑΕΚ. Στο δεύτερο μέρος δεν πιέστηκε πολύ και όσες φορές χρειάστηκε λειτούργησε σωστά, χρωστάει όμως πολλά στον Ενρίκε και στο γκολ που σημείωσε.

ΛΕΟ ΜΑΤΟΣ: Άρχισε τον τελικό με πολλά νεύρα. Θα μπορούσε να μπει σε μεγάλο μπελά με την αγκωνιά που έδωσε στο ξεκίνημα και γενικά το υπερβολικό πάθος του τον οδηγούσε σε λάθη, ενώ είναι γνωστή η ποιότητά του. Στο δεύτερο μέρος ήταν πιο ήρεμος αλλά περισσότερο προσηλωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα.

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΒΑΡΕΛΑ: Απέφυγε τα λάθη που έκανε αβίαστα σε προηγούμενους αγώνες και συνολικά είχε καλή παρουσία στον τελικό, μπαίνοντας με αποτελεσματικό τρόπο σε αρκετές μονομαχίες.

ΧΟΣΕ ΚΡΕΣΠΟ: Ο Ισπανός ήταν εγγύηση στα μετόπισθεν, "καθάρισε" αρκετές φάσεις και ήταν βασικός λόγος που δεν φάνηκε ο Αραούχο. Αρκετές φορές προσπάθησε να κάνει και παιχνίδι από την άμυνα. Στη φάση του γκολ ζήτησε έντονα όλος ο ΠΑΟΚ πέναλτι σε φάση που βρέθηκε στο έδαφος.

ΜΑΡΙΝ ΛΕΟΒΑΤΣ: Ήταν εκτός επιθετικού παιχνιδιού στο πρώτο μέρος, έχοντας προφανώς αντιληφθεί ότι ο ρόλος του ήταν να καλύπτει τα νώτα του Μπίσεσβαρ. Αμυντικά΄δεν εκτέθηκε και σίγουρα δεν φταίει που ο Χριστοδουλόπουλος έβαλε γκολ από την πλευρά του. Στο δεύτερο μέρος ήταν πιο επιθετικός και από το δικό του γέμισμα ήρθε το γκολ της νίκης.

ΧΟΣΕ ΚΑΝΙΑΣ: Παιχνίδι στο γνωστό μοτίβο για τον Ισπανό. Κάλυπτε σωστά τους χώρους μπροστά από τους στόπερ, έδινε βοήθειες στα μαρκαρίσματα, έκοβε μπάλες, αλλά και πάλι προσέφερε ελάχιστα οργανωτικά.

ΓΚΟΪΚΟ ΤΣΙΜΙΡΟΤ: Κουβάλησε μπάλα, προσπάθησε να οργανώσει το επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, περισσότερο όμως κι αυτός διακρίθηκε για την προσπάθειά του να βοηθήσει ανασταλτικά. Είχε και ένα καλό σουτ στις αρχές του δευτέρου μέρους.

ΕΒΓΕΝ ΣΑΧΟΒ: Είχε διαρκή κίνηση στο πρώτο μέρος αλλά δεν φάνηκε καθόλου επιθετικά. Ανέβηκε στο δεύτερο μέρος, πήρε πολλές μονομαχίες αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να βοηθήσει επιθετικά όπως σε άλλα ματς.

ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: Από το ξεκίνημα φαινόταν πολύ κεφάτος και ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τις επιθετικές... απόπειρες που είχε κάνει ο ΠΑΟΚ, μέχρι και το 24ο λεπτό, χρονικό σημείο στο οποίο λειτούργησε σαν... φορ και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ. Παρέμεινε ο πιο καλός οργανωτής του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι και δικαίως πήρε τον τίτλο του MVP.

ΤΖΑΛΜΑ ΚΑΜΠΟΣ: Είναι χαμάλης πολυτελείας και το απέδειξε περίτρανα και στον τελικό. Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, έδωσε μάχες, κέρδισε μπάλες, έδωσε ασίστ για γκολ στον Μπίσεσβαρ και μαζί με τον Σουριναμέζο ήταν οι δύο πιο απειλητικοί παίκτες του ΠΑΟΚ. Προφανώς ο Ίβιτς το έβγαλε από το παιχνίδι γιατί έκρινε ότι κουράστηκε και ήθελε τον πιο εκρηκτικό Ενρίκε.

ΑΛΕΚΣΑΝΤΑΡ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: Ήταν καλά μαρκαρισμένος από τους στόπερ της ΑΕΚ με περιορισμένο χώρο δράσης, για μεγάλο διάστημα δεν μπόρεσε να απειλήσει όσο θα ήθελαν όλοι στον ΠΑΟΚ. Προς το φινάλε του αγώνα, όταν άνοιξε το ματς, θα μπορούσε να σκοράρει ένα γκολ.

ΠΕΝΤΡΟ ΕΝΡΙΚΕ: Χρυσή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ όπως ήρθαν τα πράγματα, αν και σκόραρε από θέση οφσάιντ. Με την ορμητικότητα που διαθέτει έδωσε στον ΠΑΟΚ αυτό που χρειαζόταν σε ένα σημείο που οι επιθετικές λύσεις έλειπαν.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΛΕΖΑΣ: Μπήκε στα τελευταία λεπτά για να θωρακίσει τα μετόπισθεν μετά το 2-1 και δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΙΤΣΙΟΥ: Η δική του αλλαγή έγινε για να ροκανιστεί ο χρόνος και να κυλήσουν πιο γρήγορα τα λεπτά μέχρι το φινάλε του αγώνα

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ