ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr ακτινογραφεί την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (ήττα με 1-0), καθώς και το κοουτσάρισμα του Βλάνταν Ίβιτς.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 1-0 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της Super League και το Sport24.gr σχολιάζει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου του Βορρά και το κοουτσάρισμα του προπονητή της ομάδας, Βλάνταν Ίβιτς.

ΜΠΡΚΙΤΣ: Σταθερός και ήρεμος στο πρώτο ημίχρονο. Δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς δεν απειλήθηκε η εστία του. Στο ξεκίνημα του β΄ μέρους έδειξε ετοιμότητα όταν πίεσε ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο φέρει τεράστια ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε, καθώς δεν αντέδρασε καν στο σουτ του Λουντ, μένοντας "άγαλμα" ενώ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα στη γωνία του. Όσο καλός κι αν ήταν εκτέθηκε με το φθηνό τέρμα που δέχτηκε.

ΒΑΡΕΛΑ: Καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, απομάκρυνε την μπάλα σε αρκετές περιπτώσεις και έκοψε πολλές πάσες. Και στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε να είναι σταθερός στην άμυνα με πολύ καλή παρουσία.

ΚΡΕΣΠΟ: Εξαιρετικός στο κέντρο της άμυνας στο πρώτο 45λεπτο. Ηταν σταθερός και έκοψε σχεδόν όλες τις προσπάθειες των γηπεδούχων. Από το 51' και μετά πέρασε σε θέση αριστερού μπακ. Ανταποκρίθηκε καλά και στην αριστερή πλευρά ο Ισπανός, δίχως βέβαια να είναι ιδιαίτερα απειλητικός επιθετικά.

ΛΕΟΒΑΤΣ: Στάθηκε καλά στην αριστερή πλευρά στο πρώτο ημίχρονο και αμυντικά, ενώ ανέβηκε και σε ορισμένες φάσεις. Ωστόσο έκανε κάποια φάουλ που θα μπορούσε να αποφύγει, δίνοντας την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να μπει μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Είχε ένα πολύ καλό σουτ στο 17' που ήταν και η καλύτερη στιγμή του αγώνα στα πρώτα 45λεπτά. Βγήκε στο 51' προφανώς επειδή ένιωθε ενοχλήσεις, καθώς ο Μαλεζάς που τον αντικατέστησε είχε ξεκινήσει ζέσταμα από το ημίχρονο.

ΜΑΤΟΣ: Είχε πολλά ανεβάσματα από τη δεξιά πλευρά και έδωσε αρκετές μονομαχίες. Έβγαζε νευρικότητα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Βραζιλιάνος φάνηκε να μένει από δυνάμεις από τα μισά του δεύτερου μέρους.

ΚΑΝΙΑΣ: Καλός στο ανασταλτικό κομμάτι στα πρώτα 45 λεπτά με άριστη αμυντική λειτουργία, όμως υστερούσε στο οργανωτικό κομμάτι κάνοντας ορισμένες λάθος πάσες. Ηταν καλός ως κόφτης και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δημιουργικά δεν βοήθησε.

ΤΣΙΜΙΡΟΤ: Είχε καλές στιγμές αμυντικά κόβοντας τους "πράσινους" στη μεσαία γραμμή, αλλά δεν ήταν αρκετά καλός στον δημιουργικό τομέα, με λάθος επιλογές. Ούτε στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε οργανωτικά.

ΣΑΚΧΟΒ: Είχε τρεξίματα και έκλεισε χώρους στο κέντρο. Βέβαια στο οργανωτικό κομμάτι δεν μπόρεσε να προσφέρει κάτι, έχοντας μέτρια απόδοση στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε για 20 λεπτά, μέχρι να αντικατασταθεί στο 65΄, δίχως να φανεί ιδιαίτερα.

ΚΑΜΠΟΣ: Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κέρδιζε τις μονομαχίες. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε πολύ από τη δεξιά πλευρά όπου αγωνιζόταν και στο πρώτο ημίχρονο είχε κάποιες λάθος τελικές πάσες. Πάντως δείχνει ανεβασμένος μετά το γκολ στη Φλωρεντία. Ούτε στο δεύτερο μέρος έγινε επικίνδυνος, ενώ άλλαξε και πλευρά με τον Ροντρίγκες παίζοντας για ένα χρονικό διάστημα αριστερά.

ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Κακός στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό, κάνοντας πολλά λάθη σε πάσες και ατομικές ενέργειες. Γλιστρούσε συνεχώς και δεν θύμιζε τον παίκτη που συνήθως παίρνει πάνω του τον ΠΑΟΚ επιθετικά. Ανέβηκε προς το τέλος αλλά η μέτρια εμφάνισή του φάνηκε να επηρεάζει την ομάδα.

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: Έδωσε αρκετές μονομαχίες στην κορυφή της επίθεσης. Κυνήγησε μπάλες και κόπηκε λανθασμένα ως οφσάιντ σε μία φάση στο πρώτο μέρος όπου τροφοδοτήθηκε μέσα στην περιοχή. Δεν είχε συμμετοχή σε πολλές φάσεις, όμως τακτικά λειτούργησε πολύ καλά. Και στο δεύτερο μέρος δεν πέτυχε κάτι επιθετικά και δεν απείλησε την αντίπαλη εστία.

ΜΑΛΕΖΑΣ: Είχε καλή παρουσία στο κέντρο της άμυνας. Εδωσε μάχες και έκοψε όσες φάσεις χρειάστηκε να επέμβει.

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: Μπήκε για να βοηθήσει δημιουργικά τον ΠΑΟΚ, δίχως όμως να καταφέρει να προσφέρει κάτι σπουδαία, όντας σε κακή βραδιά.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: Πέρασε στο παιχνίδι στο 80ο λεπτό και στο 82΄ βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή, όμως η κεφαλιά του ήταν άστοχη. Από κει και έπειτα δεν έκανε κάτι αξιόλογο.

Προπονητής:

ΙΒΙΤΣ: Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ έδειξε να έχει αποτελεσματικό πλάνο μόνο για το πώς θα αμυνθεί η ομάδα του. Επιθετικά, βέβαια, "προδόθηκε" από την κακή μέρα του Ροντρίγκες, όμως και οι αλλαγές του δεν ήταν οι ενδεδειγμένες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ