ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr αναλύει την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ, αλλά και το κοουτσάρισμα του Ιγκορ Τούντορ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (2-2).

Ο ΠΑΟΚ απέσπασε 2-2 από τον Παναθηναϊκό και το Sport24.gr αναλύει την απόδοση των παικτών του "Δικεφάλου", αλλά και το κοουτσάρισμα του Ιγκορ Τούντορ στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Βελλίδης:Δεν φέρει ευθύνη στη φάση του πρώτου γκολ που δέχτηκε και γενικότερα είχε καλή παρουσία στο πρώτο μέρος. Ωστόσο έχει σοβαρότατη ευθύνη στο δεύτερο γκολ, καθώς κόλλησε στην εστία του, ενώ έπρεπε να λειτουργήσει σαν λίμπερο. Μετά τα δύο γκολ πάντως είχε καλές επεμβάσεις.

Κίτσιου:Ήταν πολύ κινητικός και συμμετείχε σε όλες τις φάσεις από τη δεξιά πλευρά. Βέβαια τα τελειώματά του ήταν κάκιστα, ενώ είχε και την μεγάλη ευκαιρία λίγο πριν το γκολ του Τσίμιροτ.

Λέοβατς:Πολύ μέτριος επιθετικά και ανασταλτικά στο πρώτο μέρος. Ανέβηκε προς το τέλος με κάποιες καλές σέντρες. Στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερος παίζοντας με μία τη μπάλα και ελαττώνοντας τα λάθη του.

Μαλεζάς:Ξεκίνησε με προσωπικά λάθη το παιχνίδι και αντιμετώπιζε προβλήματα στην αντιμετώπιση του Μπεργκ. Ανέβασε την απόδοσή του στο β΄ημίχρονο και κράτησε τον Μπεργκ.

Χατζηισαΐας: Στο ξεκίνημα του αγώνα υπέπεσε σε προσωπικά λάθη, με αυτό που έκανε στο 10΄ να στοιχίζει στον ΠΑΟΚ το γκολ που δέχτηκε. Επίσης, είχε μεγάλο πρόβλημα στο να παίζει πότε ως δεξί στόπερ και πότε ως δεξί μπακ στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος ανέβσε την απόδοσή του.

Τζαβέλλας:Έδωσε πολλές μάχες στην άμυνα και ήταν πιο αξιόπιστος από τους υπόλοιπους στόπερ. Επιχείρησε και δύο εκτελέσεις φάουλ που δεν του βγήκαν.

Χαρίσης:Ήταν αρκετά μέτριος στο ξεκίνημα, κάνοντας πολλά λάθη, όμως ανέβηκε μετά το 25΄. Βέβαια, δέχτηκε μία... χαζή κίτρινη κάρτα και φάνηκε αυτό στο τέλος με την αυστηρή αποβολή του.

Τσίμιροτ:Ήταν καλός και πολύ κινητικός στο πρώτο ημίχρονο. Με το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε έδειξε ότι διαθέτει και στοιχεία παίκτη που μπορεί να απειλήσει και από μακριά.

Πέλκας:Όσο έπαιζε αριστερά ήταν κυριολεκτικά εκτός αγώνα. Όταν ο Τούντορ τον μετέθεσε στον άξονα άρχισε να φαίνεται. Αυτό φάνηκε ακόμη περισσότερο στο β΄ μέρος με το γκολ που πέτυχε.

Μακ:Ήταν κινητικός αλλά φλύαρος στο πρώτο 45λεπτο. Στο δεύτερο μέρος ανέβηκε κάπως αλλά δεν είχε τις σωστές τελικές ή τις ασίστ που ζητά από αυτόν ο ΠΑΟ

Μυστακίδης:Είχε καλές προσπάθειες και ήταν ο μόνος που είχε ουσία, ειδικά στο πρώτο ημίωρο κερδίζοντας κάποιες στημένες μπάλες. Πιστώνεται άλλη μία ασίστ, δίνοντας έτοιμο γκολ στον Πέλκα για το 2-2.

OI AΛΛΑΓΕΣ

Κοροβέσης:Θα μπορούσε να κάνει σε μία δύο φάσεις πολύ αισθητή την παρουσία του αν ήταν πιο αποτελεσματικός.

Άντονις:Μπήκε προς το τέλος και δεν πρόλαβε να φανεί.

Σάμπο:Μπήκε για να προστατευτεί ο Πέλκας από δεύτερη κίτρινη κάρτα και να ροκανίσει το χρόνο ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τούντορ:Διάβασε καλά το ματς στο επιθετικό κομμάτι και με ταχείς παίκτες προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις, όπως και έγινε. Βέβαια, στην άμυνα είχε πρόβλημα με την επιλογή τριών παικτών (3-5-2). Φυσικά τον εξέθεσαν και τα ατομικά λάθη των κεντρικών αμυντικών του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ