ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αναλύει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο ματς με την Κρασνοντάρ αλλά και το κοουτσάρισμα του Ιγκορ Τούντορ.

Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε αυτό που ήθελε στο ματς με την Κρασνοντάρ (στόχος ήταν η νίκη και στην... χειρότερη περίπτωση η ισοπαλία) και έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μετά την ήττα με 2-1 θα αποχαιρετήσει Europa League. Ας περάσουμε από "ακτινογραφία" την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ αλλά και το πώς "έστησε" τον "Δικέφαλο" ο Ιγκορ Τούντορ.

Γλύκος: Δεν φέρει ευθύνη στα γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ. Εκανε μια-δύο καλές επεμβάσεις αλλά εκτέθηκε από την άμυνα του ΠΑΟΚ (ειδικά στο πρώτο γκολ της Κρασνοντάρ)

Σκόνδρας: Είχε πολλή δουλειά από την πλευρά του με τον Λαμπόρντε και σε κάποιες φάσεις φάνηκαν κενά. Στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με μπάλα στην κατοχή δεν συμμετείχε καθόλου.

Μαλεζάς: Σχετικά καλός, είχε καλές τοποθετήσεις, όμως ορισμένα διωξίματά του δεν ήταν προσεκτικά.

Κόστα: Κακός, για άλλο ένα ματς. Με αβίαστα λάθη που δεν δικαιολογούνται από την εμπειρία του, ενώ έχασε και τον Αρί στη φάση του γκολ.

Τζαβέλλας: Περισσότερο φάνηκε για τα στημένα και τις σέντρες του και λιγότερο αμυντικά, όπου Αχμέντοφ και Ζοαοζίνιο δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ.

Τζιόλης: Ηταν μέτριος ο Ελληνας μέσος. Κρατούσε σωστά την θέση του αλλά δεν ήταν ο παίκτης που είδαμε σε άλλα παιχνίδια και στα οποία είχε βοηθήσει αρκετά.

Χαρίσης: Ηταν αυτός που ανέτρεψε στον Καλέσιν και έτσι η Κρασνοντάρ έκανε το 2-0 με πέναλτι. Σε αυτή την φάση έδειξε την απειρία του, ωστόσο γενικώς φανέρωσε καλά στοιχεία (ήταν πολύ κινητικός) και μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Μακ: Σε ελάχιστες φάσεις φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο και ήταν μέτριος γιατί δεν μπορούσε να συνδυαστεί σωστά με τους συμπαίκτες του. Οταν μπήκε στο ματς ο Αθανασιάδης, φάνηκε στον αγώνα και πέτυχε ωραίο τέρμα.

Γκολάσα: Ηταν φιλότιμος με διάθεση αλλά δεν έδωσε ουσία στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Δεν δικαιολογεί τις ευκαιρίες που του δίνει ο Τούντορ, δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο και δεν φαίνεται να είναι παίκτης επιπέδου ΠΑΟΚ.

Ροντρίγκες: "Πλήρωσε" το γεγονός πως έπαιξε στην επίθεση και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το ατού του που είναι η ταχύτητά του. Οταν "πήγε" στα άκρα ήταν πιο απειλητικός ενώ θα μπορούσε να κάνει το 2-1 αλλά έχασε τετ α τετ.

Σάμπο: Παρότι έμπαινε στις φάσεις και είχε διάθεση να πάρει μπάλα και κάνει παιχνίδι, δεν πέτυχε τίποτα. Είναι... χαμένος ακόμη και δεν δικαιολογείται η εμμονή στην χρησιμοποίησή του.

Αθανασιάδης: "Γέμισε" την περιοχή με την είσοδό του, βοήθησε στο να "πάει" η μπάλα δεξιά και αριστερά και ουσιαστικά απελευθέρωσε τους Μακ και Ροντρίγκες από την στιγμή που μπήκε στο ματς. Είχε σε γενικές γραμμές θετική παρουσία.

Πέλκας: Συνέβαλε στο να μεταμορφωθεί ο ΠΑΟΚ σε επίπεδο κυκλοφορίας μπάλας. Δείχνει πως είναι κομβικός παίκτης για τον "Δικέφαλο" όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι. Ισως θα έπρεπε να εκτελέσει κάποιες στημένες φάσεις.

Κίτσιου: Επαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί. Μπήκε στον αγώνα για να δώσει τρεξίματα και έπαιξε σε ένα διάστημα που ο ΠΑΟΚ πίεζε την Κρασνοντάρ.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:

Τούντορ: Απέτυχε το 4-4-2 έτσι όπως το παρέταξε στο γήπεδο με κάποιους παίκτες να έχουν... περίεργους ρόλους όπως για παράδειγμα ο Σάμπο που έπαιξε ως αριστερό χαφ. Μόλις κατάλαβε πως η ομάδα ήταν λάθος στημένη, έκανε αλλαγές για να προσπαθήσει να αλλάξει την εικόνα του ΠΑΟΚ αλλά ίσως αυτές έπρεπε να γίνουν από το ημίχρονο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ