ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αναλύει την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στο ισόπαλο (0-0) ματς με την Κρασνοντάρ αλλά και το κοουτσάρισμα του προπονητή Ιγκορ Τούντορ.

Ο ΠΑΟΚ για ένα ακόμη ματς του Europa League δεν κατάφερε να "γευτεί" την χαρά της νίκης ( δίχως τέρματα o αγώνας απέναντι στην Κρασνοντάρ)... Ας δούμε την ανάλυση της απόδοσης των παικτών του "Δικεφάλου", από τους οποίους ξεχώρισαν οι Γλύκος, Μαλεζάς και Κάτσε.

Γλύκος: Δυνατός στην επανεμφάνισή του όταν χρειάστηκε. Η αλήθεια είναι ότι ψηλά λειτούργησε καλά και η άμυνα σήμερα και έτσι τον βοήθησε σε συγκεκριμένες φάσεις.

Σκόνδρας: Πολύ φιλότιμος και με πολλά τρεξίματα στο πρώτο μέρος αλλά δεν του πάει η θέση του φουλ μπακ. Δεν είχε πρόβλημα αγωνιζόμενος ως δεξιός στόπερ στο δεύτερο ημίχρονο.

Βίτορ: Καλός στις επεμβάσεις του, δεν έκανε λάθη με τη μπάλα στα πόδια. Αντικαταστάθηκε λόγω μίας μικροενόχλησης και της ανάγκης να γίνει πιο λειτουργικό επιθετικά το 3-5-2.

Κόστα: Δοκιμάστηκε σε ρόλο αριστερού στόπερ και τα πήγε καλά. Είναι προφανές ότι ο Τούντορ ήθελε να βρει και μία δεύτερη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση.

Μαλεζάς: Πολύ καλός ο Ελληνας αμυντικός. Εδειξε πως μπορεί να σταθεί άνετα στην άμυνα του ΠΑΟΚ και να δώσει αρκετές βοήθειες. Είχε επεμβάσεις που "έδειχναν" την εμπειρία του και γενικώς πρόσφερε σιγουριά στα μετόπισθεν.

Ροντρίγκες: Φάνηκε πιο πολύ στο πρώτο ημίχρονο με την ταχύτητά του και αν είχε καλύτερα κοντρόλ σε 1-2 φάσεις, θα μπορούσε να σκοράρει. Στο δεύτερο μέρος οι Ρώσοι έδωσαν βάρος στη αντιμετώπισή του και έκανε την παρουσία του αισθητή μόνο στην φάση που "κόλλησε" και δεν έδωσε γρήγορα πάσα έχοντας δύο συμπαίκτες του σε απόσταση αναπνοής και με την δυνατότητα να σκοράρουν.

Κάτσε: Πανταχού παρών και από τους πιο παραγωγικούς παίκτες του ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε να είχε σημειώσει και ένα πολύ όμορφο τέρμα μετά από σουτ που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο.

Σάμπο: Καλύτερος στα τρεξίματα σε σχέση με άλλα ματς. Ανεβοκατέβαινε πολλές φορές τις δύο περιοχές αλλά είχε κακά τελειώματα και μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο.

Πέλκας: Από τους παίκτες που προκάλεσε ανησυχία στην αντίπαλη άμυνα, χωρίς να κάνει πάντως κάποιο μεγάλο ματς. Δεν είχε όμως συμπαραστάτες και θα μπορούσε να κάνει καλύτερες επιλογές σε κάθετες πάσες που επιχείρησε.

Ζάιρο: Ηταν δραστήριος ο Βραζιλιάνος, τον "αισθάνθηκε" η αντίπαλη άμυνα αλλά πρέπει να αποκτήσει ουσία στο παιχνίδι του.

Αθανασιάδης: Άχαρος ο ρόλος του στο παιχνίδι, αφού όσο αγωνίστηκε ελάχιστα πήρες μπάλες. Κάποιες πάσες του θα έπρεπε να είναι πιο ακριβείς.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ:

Λέοβατς: Δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο από την στιγμή που "μπήκε". Γενικώς δεν "φάνηκε" πολύ, επιθετικά δεν πρόσφερε αλλά αμυντικά δεν ένιωσε ιδιαίτερους κινδύνους.

Μπερμπάτοφ: Προσπάθησε να δώσει "φρεσκάδα" και ποιότητα στην επίθεση του ΠΑΟΚ. Ωστόσο δεν τροφοδοτήθηκε από τους συμπαίκτες του έτσι ώστε να απειλήσει τον τερματοφύλακα της Κρασνοντάρ.

Μακ: Εδωσε ταχύτητα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Επιδίωξε να γίνει απειλητικός για τα αντίπαλα καρέ δίχως πάντα να τα καταφέρει.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:

Τούντορ: Εκανε συντήρηση δυνάμεων εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, γι' αυτό και αρκετοί βασικοί παίκτες δεν ξεκίνησαν τον αγώνα. Στο τελευταίο 20λεπτο του ματς προσπάθησε να "κλέψει" την νίκη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ